Ko je Ilon Mask?

Pa mislim da svakako ima zanimljivih i interesantnih gostiju koji imaju šta zanimljivo ili edukativno da kažu (recimo moja malenkost :p) ali ono treba ih probrati ili naleteti na takve, ono gosti se često ponavljaju i iz emisije u emisiju govore jedno te isto a svakako ima i dosta šarlatana i nekih ostrašćenih i ne baš dobronamernih likova koji da kažem na neki način na kvarno pokušavaju da indoktriniraju ljude.

Mada u poslednje vreme bilo ne nekoliko zanimljivih gostiju koje volim rado da poslušam kao recimo profesor Dejan Mihailović sa univerziteta u meksičkom Montereju , Branko Dragaš, onaj legendarni komentator Marjan Miajlović, onaj Ratko Martinović iz Hrvatske što vodi Podcast Incubator (mislim da mi je on čak i neki dalji rod po babine linije), Jugoslav Petrušić (koji mi je takodje ja mislim neki rod po majčinoj liniji), Mila Alečković, Semir Osmanagić i tako neki koji imaju nešto zanimljivo da kažu a ne gostuju baš pričesto tamo , uz recimo one redovne goste kao Goran Marjanović, Velja Abramović i ekipa (koji ono nisu loši ali su prečesto tamo i često se ponavljaju).

Mada ja najviše volim tako kad negde iskopaju nekog zanimljivog kao što je recimo onaj Vito Martić , on je čovek baš legenda ili recimo onaj Aleksandar Bilanović ili tako neke zanimljive i harizmatične likove koji imaju zanimljivu priču.
Mila Aleckovic ne gostuje precesto? Ima jedno 50 emisija na BI i ako za tih 50 nije rekla sve sto je htjela onda ne znam stvarno... i ja sam ih pre gledao ali sad su im gosti bas dosadni i losi!

Ali ja sam umro od smijeha kad je gostovao neki Dragomir Andjelkovic - vratio se valjda iz Rusije/Ukrajine i pita ga Pavke hoce li biti rata u Ukr? A kaze on ma kakvi rat- to spinuju Amerikanci.... nema od rata nista

- Sledeci dan Rusija krenula na Ukrajinu

Znaci zauvijek smijesno svaki put kad vidim tog covjeka da gostuje i pohvale u komentarima 😂

Mila Aleckovic ne gostuje precesto? Ima jedno 50 emisija na BI i ako za tih 50 nije rekla sve sto je htjela onda ne znam stvarno... i ja sam ih pre gledao ali sad su im gosti bas dosadni i losi!

Pa dobro da Mila je bila dosta puta (mislim najviše za vreme korone) ali mislim da u poslednje vreme ne gostuje baš tako često , inače velika većina tij nazovi analitičara su ono nemači pojma i lupetala (i likovi koji se isto kao i svi samo informišu sa svima dostupnih medija) i što je najludje svi onako samouvereno daju neke bombastične i senzacionalne najave i prognoze i kao do tad i tad desiće se ne znam ni ja šta a posle niko nema da preuzme odgovornost za svoje reči i da kaže, eeee jeste zajebo sam se malo, malo sam krivo procenio ili nešto, nego ono dolaze opet mrtvi ladni kao da ništa nisu rekli i onda opet ispočetka kreću sa nekim novim ludilima i bombastičnim najavama, ono tipa 2023. ili 2024 je već odavno pala u zaborav ali zato 2025. ili 2026. ima da se desi ne znam ni ja šta i tako u krug ili kad se nešto bilo šta desi, tipa požari u LA, poplave u Španiji ili ne znam protesti kod nas ili bilo šta da se negde dešava (a nekad negde prosto mora nešto da se desi) oni dolaze kao , eeee šta sa vam reko, evo ga bliži se apokalipsa, treći svetski rat ili ne znam ni ja šta. : d

Pa dobro da Mila je bila dosta puta (mislim najviše za vreme korone) ali mislim da u poslednje vreme ne gostuje baš tako često , inače velika većina tij nazovi analitičara su ono nemači pojma i lupetala (i likovi koji se isto kao i svi samo informišu sa svima dostupnih medija) i što je najludje svi onako samouvereno daju neke bombastične i senzacionalne najave i prognoze i kao do tad i tad desiće se ne znam ni ja šta a posle niko nema da preuzme odgovornost za svoje reči i da kaže, eeee jeste zajebo sam se malo, malo sam krivo procenio ili nešto, nego ono dolaze opet mrtvi ladni kao da ništa nisu rekli i onda opet ispočetka kreću sa nekim novim ludilima i bombastičnim najavama, ono tipa 2023. ili 2024 je već odavno pala u zaborav ali zato 2025. ili 2026. ima da se desi ne znam ni ja šta i tako u krug ili kad se nešto bilo šta desi, tipa požari u LA, poplave u Španiji ili ne znam protesti kod nas ili bilo šta da se negde dešava (a nekad negde prosto mora nešto da se desi) oni dolaze kao , eeee šta sa vam reko, evo ga bliži se apokalipsa, treći svetski rat ili ne znam ni ja šta. : d
to je to 😂 ali kako oni nastave da daju prognoze samouvjereno 😂

Da li je zapravo on vodja masona? Vladar iz senke? Daleko sam od pobornika teorija zavera i slicnih gluposti, ali mislim da je jedan od globalnih vodja

Теозоф из Јужне Африке и руски агент коме су Руси поклонили паре да глуми богаташа. Тренутно је непосредни шеф Доналду Трампу.

Maskov Neuralink je žig zveri
ukucajte νευραλινκ na sajtu koji ima gematria kalkulator https://gematria.starryabode.com/greek/
dobija se broj 666

njegova dadilja odrasla u porodici okultista (sada je hrišćanka) i kojoj je dodeljen kao osobi od poverenja Ilon Mask na čuvanje je potvrdila u intervjuu pre nekoliko godina da je zbog toga što je otvarao portale ka demonima kao dete ona pitala njegovu majku da li je on Antihrist dobila je odgovor da će on doneti žig zveri

Mask je promenio ime twittera u X
šta X predstavlja u ezoteriji?
između ostalog

X is the symbol of the sun god, a simple rayed sun or star - Osiris
X signifies betrayal as to cross someone - XX = double cross
Together with O, the X is a symbol associated with the mark of the beast: XO or OX
1738706092297.png

XXX Code for 666. X is the 24th letter. 2+4=6, so XXX transforms to 666. The value of the Greek alphabet letter Chi is 60. Negating the 0, 60 60 60 reduces to 666.

XX The appearance of any double X form in an Occult context may be a secretive embedding of the square and compass of Freemasonry, marking their territory and performing symbol magick.
1738706528342.png

https://theopenscroll.com/theEsotericLetterX.htm

Poslednja izmena:

Back