Pa mislim da svakako ima zanimljivih i interesantnih gostiju koji imaju šta zanimljivo ili edukativno da kažu (recimo moja malenkost

) ali ono treba ih probrati ili naleteti na takve, ono gosti se često ponavljaju i iz emisije u emisiju govore jedno te isto a svakako ima i dosta šarlatana i nekih ostrašćenih i ne baš dobronamernih likova koji da kažem na neki način na kvarno pokušavaju da indoktriniraju ljude.
Mada u poslednje vreme bilo ne nekoliko zanimljivih gostiju koje volim rado da poslušam kao recimo profesor Dejan Mihailović sa univerziteta u meksičkom Montereju , Branko Dragaš, onaj legendarni komentator Marjan Miajlović, onaj Ratko Martinović iz Hrvatske što vodi Podcast Incubator (mislim da mi je on čak i neki dalji rod po babine linije), Jugoslav Petrušić (koji mi je takodje ja mislim neki rod po majčinoj liniji), Mila Alečković, Semir Osmanagić i tako neki koji imaju nešto zanimljivo da kažu a ne gostuju baš pričesto tamo , uz recimo one redovne goste kao Goran Marjanović, Velja Abramović i ekipa (koji ono nisu loši ali su prečesto tamo i često se ponavljaju).
Mada ja najviše volim tako kad negde iskopaju nekog zanimljivog kao što je recimo onaj Vito Martić , on je čovek baš legenda ili recimo onaj Aleksandar Bilanović ili tako neke zanimljive i harizmatične likove koji imaju zanimljivu priču.