Ko je Ilon Mask?

Zeljko Mitrovic za bogatinju

Pa otprilike.

Inače on nije nikakav naučnik i inovator niti je nešto duhovan lik (ono smejurija da ga neki porede se Teslom) već je lik samo preduzetnik, biznismen i ima pare, mada i to je vrlo lako moguće da je on tu samo reklamni lik i zaštitno lice jer ono u principu maltene niko ne zna kako je i gde on zaradio te silne milijarde, a pritom on koji je težak nekih 50-ak milijardi čini mi se da sad ode u banku i kaže kao hoću da podignem ne znam 10 milijardi jer eto hoću malo da troškarim ili da ih držim u slamarici ili u dušeku na kome spavam ono sumnjam da bi mu dozvolili već bi bilo ono, alo dečko beži bre da te ne vidimo, ajd nemoj da nas zajebavaš već taj novac iako je možda tvoj ima da ga trošiš namenski na ono za šta ti mi kažemo.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa otprilike.

Inače on nije nikakav naučnik i inovator niti je nešto duhovan lik (ono smejurija da ga neki porede se Teslom) već je lik samo preduzetnik, biznismen i ima pare, mada i to je vrlo lako moguće da je on tu samo reklamni lik i zaštitno lice jer ono u principu maltene niko ne zna kako je i gde on zaradio te silne milijarde, a pritom on koji je težak nekih 50-ak milijardi čini mi se da sad ode u banku i kaže kao hoću da podignem ne znam 10 milijardi jer eto hoću malo da troškarim ili da ih držim u slamarici ili u dušeku na kome spavam ono sumnjam da bi mu dozvolili već bi bilo ono, alo dečko beži bre da te ne vidimo, ajd nemoj da nas zajebavaš već taj novac iako je možda tvoj ima da ga trošiš namenski na ono za šta ti mi kažemo.
Bogatiji je od Trampa?

Pa otprilike.

Po netu pise da je 400 milijardi tezak neto

On je iz Republike Srpske ako se ne varam?!
1737125857358.png

Ma Balkan Info je kancer,zaglupljuju nas narod!

Pa mislim da svakako ima zanimljivih i interesantnih gostiju koji imaju šta zanimljivo ili edukativno da kažu (recimo moja malenkost :p) ali ono treba ih probrati ili naleteti na takve, ono gosti se često ponavljaju i iz emisije u emisiju govore jedno te isto a svakako ima i dosta šarlatana i nekih ostrašćenih i ne baš dobronamernih likova koji da kažem na neki način na kvarno pokušavaju da indoktriniraju ljude.

Mada u poslednje vreme bilo ne nekoliko zanimljivih gostiju koje volim rado da poslušam kao recimo profesor Dejan Mihailović sa univerziteta u meksičkom Montereju , Branko Dragaš, onaj legendarni komentator Marjan Miajlović, onaj Ratko Martinović iz Hrvatske što vodi Podcast Incubator (mislim da mi je on čak i neki dalji rod po babine linije), Jugoslav Petrušić (koji mi je takodje ja mislim neki rod po majčinoj liniji), Mila Alečković, Semir Osmanagić i tako neki koji imaju nešto zanimljivo da kažu a ne gostuju baš pričesto tamo , uz recimo one redovne goste kao Goran Marjanović, Velja Abramović i ekipa (koji ono nisu loši ali su prečesto tamo i često se ponavljaju).

Mada ja najviše volim tako kad negde iskopaju nekog zanimljivog kao što je recimo onaj Vito Martić , on je čovek baš legenda ili recimo onaj Aleksandar Bilanović ili tako neke zanimljive i harizmatične likove koji imaju zanimljivu priču.

Back