Ko je i zašto izvršio atentat na srpskog premijera Zorana Đinđića ?

Prilično blizu istine...
:ok::ok: Iskreno, ja sam sve ubeđeniji da je Koštunica inicirao i podržao ubistvo, kao i da je DSS stojao iza nekih političkih ubistava.

Искрено ... да ниси ти можда мало оптерећен ДСС-ом и Коштуњавим? Само маааалчице? :dash:

Колико видим прелиставајући тему, добар део вас овде би пре сам пуцао у Ђинђића него дозволио себи да помисли да Коштуњави нема веза са атентатом или да се запита шта је са онима који су пили скиви у Шилеровој и онима који причају како је Николић калашем побио једно 10-так 15-так баба и деда па о Амфилохију са калашем etc

Колико се сећам Ђики ни њих није мирисао

Prilično blizu istine...

Možeš samo da ubeđuješ samog sebeu to... Za Đinđića i posthumno glasalo danas preko 15% ljudi. Narod nam je toliko glup da ni ovim slepcima ne može ništa, a dozvolio je da ubiju Đinđića. Ovaj narod ni ne zaslužuje bolje, štaviše biće nam još gore i to s pravom. Tako smo sejali, tako i žanjemo.

:ok::ok: Iskreno, ja sam sve ubeđeniji da je Koštunica inicirao i podržao ubistvo, kao i da je DSS stojao iza nekih političkih ubistava.

Narod je dopustio da ubiju djindjica:roll::hahaha: A sta oni su nas pitali jel mozemo da ubijemo djindjica a mi im rekli -ma slobodno :hahaha:

Jeste jeste kostunica isto stoji iza rushenja bliznakinja :hahaha::rotf:

Ma daj kostunica ni mrava ne bi zgrazio a kamoli nesto ukro ili cak ucestvovao u necijem ubistvu,ako je neko iz vlasti znao to su bili svakako boris tadic i ceda jovanovic...........

Искрено ... да ниси ти можда мало оптерећен ДСС-ом и Коштуњавим? Само маааалчице? :dash:

Колико видим прелиставајући тему, добар део вас овде би пре сам пуцао у Ђинђића него дозволио себи да помисли да Коштуњави нема веза са атентатом или да се запита шта је са онима који су пили скиви у Шилеровој и онима који причају како је Николић калашем побио једно 10-так 15-так баба и деда па о Амфилохију са калашем etc

Колико се сећам Ђики ни њих није мирисао

Zamena teza,pa svoju opsednutost pripisujes drugima.Imas veliki problem.

Zamena teza,pa svoju opsednutost pripisujes drugima.Imas veliki problem.

Тја ... јесте да, проваљен сам ... признајем опседнут сам ...
Ја сам blissfully disillusioned после 5 октобра ... После ДОС-а ... апстинирам ... нека хвала. А ви који сте закуцали своје размишљање за једну опцију и крај ... па се крвите на по ко зна којој теми везаној за атентат пре би сте се могли назавати жртвама опсесија ;)

Odgovaraces i ti krivicno zajedno sa tvojim gansterskim mentorom Kostunicom.

Tek kad vas sklonimo Srbija ce disati punim plucima.

Формирао је злу владу из сенке којом саплиће нашу европску и светску перспективу , само ретки су тога свесни.:thumbdown:

Jeste vas dvojica nenormalni ili ste samo sarkastichni? :dontunderstand:

Ajd kad ti kažeš, pa da se utešim...

Nema tu dječarac kompleksa, daleko bilo.... Pogotovo kad je puj, puj, Koštunica u pitanju. Čovek je pure evil, oličenje zla. Tako da je on za mene demon ili tako nešto, nešto što se prezire i od čijeg smrada treba bežati.

ajde lepo malibore taksativno nabroj razloge zasto toliko mrzish Kostunicu

ajde lepo malibore taksativno nabroj razloge zasto toliko mrzish Kostunicu

Previše sam puta pisao o tome. I dosta je bilo, pogotovo da taksativno ređam. Potraži po mojim postovima, skoro je to bilo.

I ne mrzim ga, prezirem ga i cenim ga kao gow.no koje baš smrdi. Nije to smrducanje ili vonjanje, nego smrad neviđen do sada. Nijedno gow.no nije do sad toliko smrdelo.

Previše sam puta pisao o tome. I dosta je bilo, pogotovo da taksativno ređam. Potraži po mojim postovima, skoro je to bilo.

I ne mrzim ga, prezirem ga i cenim ga kao gow.no koje baš smrdi. Nije to smrducanje ili vonjanje, nego smrad neviđen do sada. Nijedno gow.no nije do sad toliko smrdelo.

nemam nameru da preturam..ali kako te ne mrzi posle toliko puta obrazlaganja da i dalje drvish isto...kako ti ne dosadi..pri tom si i dalje tendenciozno nepristojan i stvarno mislim zadojen neverovatnom mrznjom prema tom coveku...mislim da i u tako negativnim osecanjima prema nekom treba ipak ddobro razzmisliti i izabarati reci prilikom necije kvaalifikacije...molim te ga mrzi u sebi..znamo da ga mrzish...i to si hiljadu puta napisao..pa posto neces hiljadu puta da prepicavas zasto ga mrzish onda prestani i da pises da ga mrzish

nemam nameru da preturam..ali kako te ne mrzi posle toliko puta obrazlaganja da i dalje drvish isto...kako ti ne dosadi..pri tom si i dalje tendenciozno nepristojan i stvarno mislim zadojen neverovatnom mrznjom prema tom coveku...mislim da i u tako negativnim osecanjima prema nekom treba ipak ddobro razzmisliti i izabarati reci prilikom necije kvaalifikacije...molim te ga mrzi u sebi..znamo da ga mrzish...i to si hiljadu puta napisao..pa posto neces hiljadu puta da prepicavas zasto ga mrzish onda prestani i da pises da ga mrzish

Ponižavajuće je za čoveka da mrzi. Mislim da ga ne mrzim. Prezirem, da, ali mrzim ne. Nema većeg zla od njega i ponavljaću to gde god mogu, da se zna. On nam i dalje o glavi radi, jer dok je bio na vlasti, ukopao nas je i degradirao. Njegovi su previše krali, previše! Čak i za ove DS i G17 plus su bili maheri lopovluka. Ponavljaću to da se zna!

Najviše ću ponavljati da je kriv, zajedno sa drugima, za smrt Zorana Velikog Đinđića, naše jedine političke figure koja je radila za dobro Srba.

Ponižavajuće je za čoveka da mrzi. Mislim da ga ne mrzim. Prezirem, da, ali mrzim ne. Nema većeg zla od njega i ponavljaću to gde god mogu, da se zna. On nam i dalje o glavi radi, jer dok je bio na vlasti, ukopao nas je i degradirao. Njegovi su previše krali, previše! Čak i za ove DS i G17 plus su bili maheri lopovluka. Ponavljaću to da se zna!

Najviše ću ponavljati da je kriv, zajedno sa drugima, za smrz Zorana Velikog Đinđića, naše jedine političke figure koja je radila za dobro Srba.

nema potrebe za tim oni koji su ga mrzeli nastavice..a nove clanove kluba tesko da ces steci....ali kako hoces

nema potrebe za tim oni koji su ga mrzeli nastavice..a nove clanove kluba tesko da ces steci....ali kako hoces

Videćeš da ćeš za koju godinu i ti biti član kluba onih koji preziru Veliko Mlohavo Govedo. kad istina ispliva, biće kasno, ali će se bar znati.... I to ne samo ti, već i ostali koji ga sad podržavaju ili cene.

Back