Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
***znači za jedan tupavi fudbalski stadion imamo 50 000 vojnika koji se bore ko lavovi, do smrti!
i ladno smo KOSOVO prodali za taj stadion! 50 000 ih je bilo na poečtku, sada ih je 25 000
a dobili bi i popust! ne šalim se, i sam vagner je to rekao, prigožin....
eto, 600 000 000eur smo dali englezima da prenos fudbala za te pare smo mogli osloboditi sve do Peći i Uroševca
da ostanu samo Prekaze, kao šlag na tortu!***
****a te k onaj EXPO 2027 će nas zaviti u crno, po pitanju novca, tu dobiti NEMA svi dodju samo da prespavajui
jedu sendvbiče i begaj kući! to prave bogate zemlje da održavaju meku moć a mi smo mekani i bez toga!
https://happytv.rs/svet/ko-je-finansirao-vagner-za-godinu-dana-milijarda-evra/585985/
Foto: Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
SVET
IZVOR: BSC HAPPY/SPUTNIK
27.06.2023 u 14:33
0
„Želim da istaknem i želim da svi znaju to: celu Vagnerova grupu je u potpunosti finansirala država. Iz Ministarstva odbrane, iz državnog budžeta, mi smo u potpunosti finansirali ovu grupu“, rekao je predsednik Rusije.
Prema njegovim rečima, od maja 2022. godine do maja 2023. godine vlasti su platili Vagneru 86,262 milijarde rublja, (oko milijardu evra). „Nadam se da niko ništa nije ukrao, razjasnićemo to“, dodao je ruski lider.
i ladno smo KOSOVO prodali za taj stadion! 50 000 ih je bilo na poečtku, sada ih je 25 000
a dobili bi i popust! ne šalim se, i sam vagner je to rekao, prigožin....
eto, 600 000 000eur smo dali englezima da prenos fudbala za te pare smo mogli osloboditi sve do Peći i Uroševca
da ostanu samo Prekaze, kao šlag na tortu!***
****a te k onaj EXPO 2027 će nas zaviti u crno, po pitanju novca, tu dobiti NEMA svi dodju samo da prespavajui
jedu sendvbiče i begaj kući! to prave bogate zemlje da održavaju meku moć a mi smo mekani i bez toga!
https://happytv.rs/svet/ko-je-finansirao-vagner-za-godinu-dana-milijarda-evra/585985/

Foto: Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
SVET
IZVOR: BSC HAPPY/SPUTNIK
27.06.2023 u 14:33
0
KO JE FINANSIRAO „VAGNER“? Za godinu dana – milijardu evra
Rusija je u potpunosti finansirala grupu „Vagner“, saopštio je ruski lider, Vladimir Putin.„Želim da istaknem i želim da svi znaju to: celu Vagnerova grupu je u potpunosti finansirala država. Iz Ministarstva odbrane, iz državnog budžeta, mi smo u potpunosti finansirali ovu grupu“, rekao je predsednik Rusije.
Prema njegovim rečima, od maja 2022. godine do maja 2023. godine vlasti su platili Vagneru 86,262 milijarde rublja, (oko milijardu evra). „Nadam se da niko ništa nije ukrao, razjasnićemo to“, dodao je ruski lider.