Ko je дрмао и још дрма по Србији а вуче корене ван Србије?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad neko pocne da etiketira i deli Srbe po mestu rodjenja treba mu odma svezat dva samara pa videti za dalje.

Ja licno bi zakonski uveo, bez obzira na drzavu, da niko ko nije rodjen u drzavi ne moze da bude ministar, premijer ili predsednik.

Srbija prvo treba da vrati srpskog kralja umesto titule predsednika drzave.

Karadjordjevice......? crnogorske divljake?

Томе сведочимо и сада у време короне када су све ове границе између Срба затворене. Ово си морао бити стварно тешки србофоб да тако раздробиш један народ.

a na koje je to narode "razdrobljen" srpski narod ?

pusti crnogorca u svajcarsku, svedsku, norvesku..........pa ce da vidis da ce od tih najrazvijenijih zemalja ekspresno brzo nastati "treci" svet.
Ne radi se o pameti i sposobnosti vec o plemenskom sistemu , u kojem se prednost daje saplemeniku a ne sposobnom i pametnom............i kada tome dodas brutalitet koji je u njihovim zajednicama praksa , treba da se spustis na njihov divljacki nivo i da i ti ubijas kako bi se docepao direktorske fotelje i politicke funkcije. A koliko je srba spremno da se takvim sredstvima docepa pozicija i bogatstva ?

Mislim da mi srbi polako dolazimo do saznanja otkud ovo prokletstvo u nasem narodu i da dolazi vreme osvescenja.Sve vise se u srpskom narodu pominje ovaj " karcinom," koji je (ulaskom Crne Gore u NATO) konacno definisan. Sledi odstranjivanje tog "stranog tela" u srpskom narodu.

Upravo to. Crnogorci i ovi bosanski krajisnici funkcionisu po tom plemenskom sistemu. Iznad je navedeno samo nekoliko njih. A konstantno dovlace i pozicioniraju svoje saplemenike. Ovaj Sukalo ti je jedna primer. Pokrao je pare i pare po Bosni i Vucic ga je ubacio u svoju stranku i smestio ga u skupstinu da cuci tamo i radi za vodu.

A u vezi brutalnosti. Znas onaj "vic"o crnogorcu koji prelazi granicu?

Prelaci crnogorac granicu i pita ga granicni policajac ima li sta za prijaviti
Kaze crnogorac imam
Sta? Pita policajac
Imas prijaviti dva racunara kaze mrcogorac
Daj da vidim- rece policajac
Crnogorac podigne majicu i pokaze dva pistolja za pojasom.
Policajac zbunjen. Sta je to? Jesi li ti normalan?
Crnogorac - Pa mi se s ovim obracunavamo

to je to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back