Ko je Dinko Šakić iz našeg sokaka?

Što ? Objasni ljudima na forumu kako si 92 pobjego s Majevice da studiraš u Požarevac.
VEčiti student.:hahaha:
Poslije iz Požarevca za Čikago.
Shvataš li da je to spam na temi, zbog kojeg možeš da se nadaš da će ti samo izbrisati upise? U gorem slučaju oladiće te na par dana!

To je tema o kojoj ja otvoreno pričam i pišem, kad me neka rasprava navede na to. Onda se pojavi neka vucibatin poput tebe i sve to iskarikira i prikaže drugačuje nego što jeste.

Shvataš li da je to spam na temi, zbog kojeg možeš da se nadaš da će ti samo izbrisati upise? U gorem slučaju oladiće te na par dana!

To je tema o kojoj ja otvoreno pričam i pišem, kad me neka rasprava navede na to. Onda se pojavi neka vucibatin poput tebe i sve to iskarikira i prikaže drugačuje nego što jeste.
A to što ti ne pišeš o Dinku Gruhonjiću na temi,nego o Vučiću nije spam ?

Komunisti, bando bez morala/vi ubiste Dražu đenerala! :cool:
Ma ovi tvoji?
831B16B4-A68B-411B-BEB9-D16F3F24DAF2.jpeg

имам их овде и једних и других.
ближи су ми, морам признати, Словаци, а нису ни ови лоши.
нису се покатоличили као у Руском Крстуру. :aha:

како год, нема претње са те сране.
Oni koji su se oslobodili Rima, inače protestantkinja nije krila da je za izvesne svoje sunarodnike (vrlo malo, uglavnom iz Bačke) u srednjoj bila “Lutorka”, “porusica” (njeni se svrstali sa nama u WW2) i “posrbica”, nije htela na izvesnu jedinospasavajuću misu. Radili ljudi i to, početkom XXI veka…

Back