Ko je "Ćaci" i kakve veze ima sa studentskim protestima

Poslednja kolumna premunulog Teofila Pančića se odnosila baš na Ćacija:

On je pisao bukvalno do poslednjeg daha.

Ako ništa drugo bar za ovu reč tačno znamo gde je nastala. Kod nas u Novom Sadu.

Reč "ćaci" kao i dehumanizacija protivnika blokada sa tom pogrdnom rečju je nastala u umu nekog eksperta za crnu propagandu i u kancelariji neke marketinške agencije koja je to sve osmislila. Zar zaista misliš da je slučajno što svi mediji koji podržavaju blokadere i koji važe za ozbiljne medije (N1, Nova, Danas...), bez ikakvih moralnih dilema, obilato koriste tu pogrdnu reč koja liči na deo šatrovačkog uličnog miljea i koja je pre svega namenjena za satanizaciju i dehumanizaciju protivnika blokada. U normalnim uslovima to ne bi priličilo iole ozbiljnom mediju. Da bi ublažio efekte te marketinške kampanje, režim je odgovorio stupidnom i lošom marketinškom kampanjom "I ja sam ćaci" što je svojevrstan autogol i dodatno poniženje za one kojima je namenjena reč "ćaci".

Reč "ćaci" kao i dehumanizacija protivnika blokada sa tom pogrdnom rečju je nastala u umu nekog eksperta za crnu propagandu i u kancelariji neke marketinške agencije koja je to sve osmislila. Zar zaista misliš da je slučajno što svi mediji koji podržavaju blokadere i koji važe za ozbiljne medije (N1, Nova, Danas...), bez ikakvih moralnih dilema, obilato koriste tu pogrdnu reč koja liči na deo šatrovačkog uličnog miljea i koja je pre svega namenjena za satanizaciju i dehumanizaciju protivnika blokada. U normalnim uslovima to ne bi priličilo iole ozbiljnom mediju. Da bi ublažio efekte te marketinške kampanje, režim je odgovorio stupidnom i lošom marketinškom kampanjom "I ja sam ćaci" što je svojevrstan autogol i dodatno poniženje za one kojima je namenjena reč "ćaci".

a zašto je reč ćaci pogrdna reč? da su ih nazvali kurzzi pa ajde da se kaže pogrdnaa

ne znam ko je Ćaci, al sam cuo klince da pricaju o njemu, navodno lik je pola stranaka do sad izmenjao i sad je kod Vučića, ima 20 i koju godinu tek, iz Doboja je, sin narko dilera, i tako to se pise.
Ne znam ko je imenom i prezimenom, a i da znam nemam pravo da delim tudje podatke.
Al sam siguran da ima na internetu .
Al svi studenti sto protestuju znaju ko je taj lik. A i ovi iz Ćacilenda znaju jos bolje 😆
Pitaj nekog na ulici xD

Poslednja izmena:

Back