- Poruka
- 14.452
Markovic je dosao kasno i bio je sam,nije imao podrsku,osim mozda neke prividne podrske USA i Engleske u pocetku,ali za to kratko vreme je osetno npoboljsao standard i to govori dovoljno samo za sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је на функцијама и пре тога, још колегаpa nije bas tako,nisi precizan osamdesete su sirok pojam Markovic je kratko bio premijer ujedno i poslednji premijer avnojevske sfrjot od 1989-1991.a da je bila velika plata u to vreme cuo sam da je bilo tako.
Selo pobjeglo u Sloveniju?
Nije bio Hrvat, bio je netko neznas ni ti sta, najverojatnije Zidov.
Dakle bio je tko zna sto ali nije bio Hrvat? Otkud ti to?![]()
Ne. Na srpskom, Titus je Tit, a ne Tito. Pogledaj i sama... Tit Andronik, Tit Flavije.... i tako dalje.Mea culpa, Sizife, napisah latinski oblik Titus umesto Tito.
Ne. Najviši svešenik u vreme gradnje Solomonovog hrama bio je Zadok (צדוק), a ne Tito (Zadok). Molim te mi daj izvor u hebrejskom originalu gde piše "Tito" za Zadoka.Po masonskoj legendi, Hiram je bio glavni arhitekt kojeg je kralj Solomon postavio za izgradnju hrama Svevišnjem.Tito je bio najviši sveštenik u vreme gradnje kralja Solomona
Ne. Na srpskom, Titus je Tit, a ne Tito. Pogledaj i sama... Tit Andronik, Tit Flavije.... i tako dalje.
Ne. Najviši svešenik u vreme gradnje Solomonovog hrama bio je Zadok (צדוק), a ne Tito (Zadok). Molim te mi daj izvor u hebrejskom originalu gde piše "Tito" za Zadoka.
One male sličice, poštanske markice, sa kojih ti skupljaš "informacije", su te neviđeno besmislene veze između njegovog nadimka koji je potpuno irelevantan i ni po čemu jedinstven za to vreme, i nekih izmišljenih detalja iz Starog Zaveta i tradicije masona.
Ergo, još nema solidnog dokaza da je JB bio mason, a ima jedan veliki dokaz protiv - on je bio glavni razlog zašto je YU masonerija bila uspavana od 1940 do 1990-te godine.
To je možda rekao Tapi, ali to ne mora da bude istina. Svako ima neka svoja ubeđenja koja nisu uvek zasnovana na realnosti, pa verovatno i Tapi.Šta ako JB Tito nije dozvolio da ozivi Jugoslovenska loza, zadržavajuci ekskluzivno pravo da samo on na ovim prostorima bude mason, kako je svedočio Dragan Malesevic Tapi......
pa zar mislis da bi postojao bravar,seljak,zagorec,uz to pijanista,smeker,koji presedava drzavom od 20 i kusur miliona,proputovao ceo svet,znaju ga svi predsednici svrstani,nesvrstani oni ovi i na kraju kao slag na tortu tom prostom coveku na sahranu dodje onolika svita.pa to nema ni u dzejms bond filmovima jbo te patak![]()
Nije on bio predsednik.Predsednika biraju građani na slobodnim izborima.Broz je bio kao i mnoge njegove kolege u to vreme,samoproklamovani predsednik tačnije uzurpator vlasti.Надимак Тито није имао црнооки Јосип Броз из Кумровца, бравар без прста.Тај надимак најраније могуће је почео да се везује уз будућег Маршала 1934., кад је из затвора изашао и кренуо у Москву (по његовом личном сведочењу), а мени је вероватније да је надимак Тито понео још касније, можда 1941.године.
Године 1941. више нема двојби око тога ко је на фотографији- то је исти човек , десетопрсти Маршал који одлично свира клавир, доживотни председник СФРЈ.Ово је фотографија из 1941., на лажном пасошу ,са именом инжењера Славка Бабића.
Ево једне верзије ЈБТитовог порекла, по којој је ЈБроз (из Кумровца) отрован.![]()
Мени је од свих гласина најинтересантнија могућност да му је тело сахрањено у Ватикану (u Zavodu Svetog Jeronima, gde je pored imena upisana i njegova titula, "von Habsburg und Loraine", гласи гласина) .
Nije on bio predsednik.Predsednika biraju građani na slobodnim izborima.Broz je bio kao i mnoge njegove kolege u to vreme,samoproklamovani predsednik tačnije uzurpator vlasti.
Kad sam napisao da predsednika biraju građani mislio sam da mogu da biraju neposredno ili tako što biraju parlement koji onda izabere predsednika.U vreme Broza nije postojao parlement osim nekakvog psuedo parlamenta koji je imanovala KPJ.Ако ћемо право, ТИТО је постао председник ФНРЈ 1953. године, избором Савезне народне скупштине, а ту функцију пре њега је обављао Иван Рибар.
Danas bi se to graničilo sa nemogućim ali u to vreme ne.Neki od istočnoevropskih lidera sa višedecenijskim stažom na mestu šefa države bili su takođe zanatlije.Čaušesku na primer,bio je obućar a i Erik Honeker takođe nekakav zanatlija.
Kad sam napisao da predsednika biraju građani mislio sam da mogu da biraju neposredno ili tako što biraju parlement koji onda izabere predsednika.U vreme Broza nije postojao parlement osim nekakvog psuedo parlamenta koji je imanovala KPJ.
Јасно је да комунисти на власт нису дошли најдемократскијим путем, али елиминацијом својих противника и међународним признањем нових власти, они су постали једини признати политички фактор на простору бивше Краљевине Југославије. После победе у Другом светском рату та власт ће се још дуго учвршћивати у земљи, али мислим да се ипак не може рећи да се ТИТО 1953. године самопрокламовао за председника или да је узурпирао нечију функцију или власт.
nisam na to mislio..da'l bi njima onolika svita dosla na sahranu? causekuu tesko,Honekeru mozda ali upola manje kao titu
Pa znaš valjda kako su neslavno završili i Čaušesku i Honeker, kako očekuješ da njima dođe isti broj ljudi na sahranu?!. Zahvaljujući Titovoj ulozi u Pokretu nesvrstanih, došlo mu je na sahranu pola Afrike i Azije, pa dobri odnosi sa istočnim blokom... da je poživeo još 10 godina kao ovih dvojica, pitanje je da li bi ista ekipa bila na sahrani.nisam na to mislio..da'l bi njima onolika svita dosla na sahranu? causekuu tesko,Honekeru mozda ali upola manje kao titu
Кажу да јесте.
![]()
Била велика сахрана што јест јест, а што се пуцало.![]()