Ko je bio Josip Broz Tito?

ti bas nista ne kapiras....kakve veze imaju linkovi i da li je nesto na netu ili nije...bitno je na sta se to nesto poziva...

http://dalje.com/en-croatia/rummel--titos-regime-took-million-lives/71942

u pitanju je americki istoricar Rudolph Joseph Rummel

___________--

sta je ovde jos bitno....da je tito danas tako upamcen....dakle kao diktator i ubica...

Ha, gle ciji izvor koristis!!!

"croatia"

A sad valja a?

E Koco Koco, jel ti vidis bre kako je to jadno?

Ponekad mi te stvarno bude zao

:mazi:

Да будем искрен, ја Дражу толико и не волим, колико су ми огавни Тито и комунисти... и ови њихови остаци, који су некако опстали и стоје ту прилепљени, као кад се лоше повуче вода и не ориба све темељно, четком...

Не мислим ни на кога са теме, да не буде забуне, него на оне који заиста и искрено верују да су унутрашње државно уређење претходне Југославије и начин на који су решили национално питање били добри.

Дража и четници и навијање за њих су ту само згодни јер то нервира комунисте... као и чињеница да су јасно проказани као најнедемократскија, најдиктаторскија и најлажљивија власт коју смо можда икада имали...

Crveni Vampir:
Jedna od novijih teorija je da je bio brat Hermanna Göringa, a dokaz je da su obojica bili lovci :lol:

...i da su obojica voleli bela odela. :whistling:

slika3n.jpg

ti bas nista ne kapiras....kakve veze imaju linkovi i da li je nesto na netu ili nije...bitno je na sta se to nesto poziva...

http://dalje.com/en-croatia/rummel--titos-regime-took-million-lives/71942

u pitanju je americki istoricar Rudolph Joseph Rummel

___________--

sta je ovde jos bitno....da je tito danas tako upamcen....dakle kao diktator i ubica...

posto mi slabo ide engleski...
prevedi mi molim te...
:(

According to his data, the partisans killed some 100,000 people by July 1944, after which they became a legal army and killed another half a million people by the end of the war. The Chetniks killed some 100,000 people during the entire war, the author says.

Poslednja izmena:
trazim da mi se prevede ovo:

According to his data, the partisans killed some 100,000 people by July 1944, after which they became a legal army and killed another half a million people by the end of the war. The Chetniks killed some 100,000 people during the entire war, the author says.

Nije bitno.Prevesce mi ko zna.

Spavaj.

Poslednja izmena od moderatora:
neznam sta ste se uvatili tog draze...ovo je tema o Titu,koji je imao vrlo osebujan zivotni put
a Draza je bio samno epizoda
to koliko je Tito bio fer,govori da mu je dao casno sudjenje,da sam ja bio na Titinom mestu,verovatno bi Draza jos u sumi,sa sve Kalabicem dobio rafal,jer je pruzao "zestok otpor" i "dao se bekstvu"

Stoga,toliko o Drazi,izgubio,streljan,proslost....zdravo,cao,vi mozete da listate poglede uz sljivu i gibanicu.....i citate Samardzica...koji je jos sarenija licnost od Tita,moram reci:)
i to je to

No,sto se Tita tice.......sta utvrdismo na kraju...odkud je??

Back