Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Bog zna to ne ja.Znaci 6 miliona i 753 hiljada Srvba nece?
Oa ja se pricescujem i ostalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog zna to ne ja.Znaci 6 miliona i 753 hiljada Srvba nece?
Oa ja se pricescujem i ostalo.
A jel vole popa kako treba,adekvatno sluzbi i uniformi ?Pa 99% ne ide u crkvu...
A sto ovi drugi nisu dostojni?
A Vävole Hrista.
A jesui li apostoli svetkovali subotu ?Jesu apostoli išli na bogosluženja? Jesu.
A sta cemo sa onima koji se nisu skupljali ?Jesu se hrišćani stalno sakupljali i služili Bogu? Jesu.
Kljucni je elemenat sluziti Gospodu Isusu Hristu uz drzanje Njegovih zapovesti !Dakle to je ključni element hrišćanskog života.
Isus i apostoli su bili tjelesno obrezani. Jesi li ti tjelesno obrezan? Isus i apostoli su rođeni kada je još uvijek na snazi bio Stari zavjet pa i starozavjetno svetkovanje subote stoga su poštovali subotu. Ali nakon Hristovog vaskrsenja i vaznesenja ne vidimo nigdje da apostoli svetkuju subotu zato što su prepoznali da je namjena subote ispunjena.A jesui li apostoli svetkovali subotu ?
Jel Isus svetkovao subotu ?
Kao npr. koji?A sta cemo sa onima koji sed nisu skupljali ?
Amin.Kljucni je elemenat sluziti Gospodu Isusu Hristu uz drzanjem Njegovih zapovesti !
Pa znas reko si vase kriteriume.Bog zna to ne ja.
Kako nisu ,jesu li mozda lagali druge da je svetkuju a oni zabushavali ?Isus i apostoli su bili tjelesno obrezani. Jesi li ti tjelesno obrezan? Isus i apostoli su rođeni kada je još uvijek na snazi bio Stari zavjet pa i starozavjetno svetkovanje subote stoga su poštovali subotu. Ali nakon Hristovog vaskrsenja i vaznesenja ne vidimo nigdje da apostoli svetkuju subotu zato što su prepoznali da je namjena subote ispunjena.
Puuuno njih koji jedenistavno iz nekog razloga ne idu u crkvu a zive zivot u skladu sa Bozjim zapovestima.Kao npr. koji?
Pa gdje piše da su nakon Hristovog vaznesenja svetkovali subotu?Kako nisu ,jesu li mozda lagali druge da je svetkuju a oni zabushavali ?
To možda kod vas adventista može. Kod pravoslavnih je učešće u molitvenom životu Crkve neophodan dio hrišćanskog života. Stičem utisak da ovim stavom pravdaš samog sebe.Puuuno9 njih koji jedenistavno ne idu u crkvu a zivet zivot u skladu sa Bozjim zapovestima.
Njihov problem za koji će odgovarati.Pa znas reko si vase kriteriume.
Ovi 6753000 ne ide ni u crkvu.
To je budalaština. Nema govora o tome. Sv. ap. Pavle jasno piše da jeretici neće naslijediti carstvo nebesko. A po tebi ispada da možeš vjerovati u bućkuriš i biti spašen.Pa znas reko si vase kriteriume.
Ovi 6753000 ne ide ni u crkvu.
Kod nas se spasavaju i mnogi pravoslavci ii katolici ako nisu adventidti.
Cak i koji JS. itd.
Cak i neki ateisti ili oni koji za Hrista nikada nisu culi.
Zato sto tako kaze pismo.
To je ta razlika.
.
Evo ti jasno i precizno:Pa gdje piše da su nakon Hristovog vaznesenja svetkovali subotu?
Znam da je to kod vas tako ali je totalno pogresno !To možda kod vas adventista može. Kod pravoslavnih je učešće u molitvenom životu Crkve neophodan dio hrišćanskog života.
Zapravo govorim iz hriscanske pozicije..Stičem utisak da ovim stavom pravdaš samog sebe.
Da, jasno je da se tu radi o budućem Hristovom pokoju u koji će hrišćani eventualno ući. Ne o sedmičnoj suboti.Evo ti jasno i precizno:
Jevr.4,4-9:
"...Jer negdje reče za sedmi dan ovako: i počinu Bog u dan sedmi od sviju djela svojijeh.
I na ovom mjestu opet: neće ući u pokoj moj.
Budući pak da neki imaju da uđu u njega, i oni kojima je najprije javljeno ne uđoše za neposlušanje;
Opet odredi jedan dan, danas, govoreći u Davidu po tolikom vremenu, kao što se prije kaza: danas ako glas njegov čujete, ne budite drvenastijeh srca.
Jer da je Isus one doveo u pokoj, ne bi za drugi dan govorio potom.
Daklem je ostavljeno još subotno počivanje narodu Božijemu..."
Zašto su se onda hrišćani skupljali ako je to nebitno?Znam da je to kod vas tako ali je totalno pogresno !
Ne, ne govoriš. Ovaj put ne govoriš ni iz adventističke.Zapravo govorim iz hriscanske pozicije..
Jel imas neki Biblijski dokaz u prilog ili trebamo verovati na casnu rec tvog ucitelja Josepha Bates-a?![]()
Pa sto se onda pominje Biblijski izvestaj o stvaranju koji je ponovljen u 4-tu Bozju zapovest ???Da, jasno je da se tu radi o budućem Hristovom pokoju u koji će hrišćani eventualno ući. Ne o sedmičnoj suboti.
Zato što je sedmična subota bila praslika tog Hristovog pokoja u koji tek trebamo ući. Apostol Pavle kaže da tek predstoji sabbatismos tj. subotni počinak. Dakle taj počinak nije još nastupio već tek treba u budućnosti.Pa sto se onda pominje Biblijski izvestaj o stvaranju koji je ponovljen u 4-tu Bozju zapovest ???
Pa sto se onda pominje Biblijski izvestaj o stvaranju koji je ponovljen u 4-tu Bozju zapovest ???
Nije tako.To je budalaština. Nema govora o tome. Sv. ap. Pavle jasno piše da jeretici neće naslijediti carstvo nebesko. A po tebi ispada da možeš vjerovati u bućkuriš i biti spašen.
| imljanima 2,14 | Jer kad neznabošci ne imajući zakona sami od sebe čine što je po zakonu, oni zakona ne imajući sami su sebi zakon: |
| Rimljanima 2,15 | Oni dokazuju da je ono napisano u srcima njihovijem što se čini po zakonu, budući da im savjest svjedoči, i misli među sobom tuže se ili |
Rijetko koji jeretik se ne uklapa u tu tvoju definiciju.Nije tako.
Nisi razumio jer vi nemate pravu nauku.
Ovo sto si kazao nije hriscanski stav.
TO je neko novo ucenje.
Pavle govori o onima koji su razumeli istinu pa ju ipak odbacili kao ti na primer.
Ja govorom o onims koji nisu dobro razumeli i sluze Bogu savesno sto najbolje znaju.
Isus je ispricao pricu o talantima
Ta prica govori da ko koliko ima toliko ce se traziti od njega.
Ni vise ni manje.
A Pavle kaze ovako:
imljanima 2,14 Jer kad neznabošci ne imajući zakona sami od sebe čine što je po zakonu, oni zakona ne imajući sami su sebi zakon: Rimljanima 2,15 Oni dokazuju da je ono napisano u srcima njihovijem što se čini po zakonu, budući da im savjest svjedoči, i misli među sobom tuže se ili
Tvoja ucenja ocigledno nemaju veze da Hristom ni sa Pavlom.
Samo ogrtac.
Ime.
Pavle kaze subota je ostala.Zato što je sedmična subota bila praslika tog Hristovog pokoja u koji tek trebamo ući. Apostol Pavle kaže da tek predstoji sabbatismos tj. subotni počinak. Dakle taj počinak nije još nastupio već tek treba u budućnosti.
Pavle kaže subota je sjena. Vi falsifikujete šta je on rekao.Pavle kaze subota je ostala.
.Zakon jos vazi i on je celina.
Ne deljiva celina.
Nema spasenja ko svesno gazi Bozji zakon.
Vec samo cekanje sudnjeg dana.
Sam nacin nazivanje ljudi jeretik pokazuje da ti nemas veze sa bilo kakvom istinom.Rijetko koji jeretik se ne uklapa u tu tvoju definiciju.
Kada je stvorena subota...Pavle kaže subota je sjena. Vi falsifikujete šta je on rekao.
Pavle je nazivao jeretike jereticima.Sam nacin nazivanje ljudi jeretik pokazuje da ti nemas veze sa bilo kakvom istinom.
Milijardu puta sam govorio to. Obznanjena na Sinaju Izrailjcima. Nikom drugom nije data.Kada je stvorena subota...
Neces smeti da kazes
Kada je stvorena subota...
Neces smeti da kazes
Pavle kaze subota je ostala.
.Zakon jos vazi i on je celina.
Ne deljiva celina.