Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milijardu puta sam govorio to. Obznanjena na Sinaju Izrailjcima. Nikom drugom nije data.
Meni je zao ali ti opet lazes.
Zasto to radis?

Ako ti l...es ne laze Biblija.

2. Mojsijeva 20,8Sjećaj se dana od subotnog da ga svetkuješ.
2. Mojsijeva 20,9Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
2. Mojsijeva 20,10A sedmi je dan subota Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim.
2. Mojsijeva 20,11Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan subotu počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.

Nesto sto je stvoreno pre greha ne moze da bude senka.

Nakon nedjelje, ponedjeljka, utorka, srijede, četvrtka i petka.

2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.
Ne.
2. Mojsijeva 20,11Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan subotu počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.

Meni je zao ali ti opet lazes.
Zasto to radis?

Ako ti l...es ne laze Biblija.

2. Mojsijeva 20,8Sjećaj se dana od subotnog da ga svetkuješ.
2. Mojsijeva 20,9Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
2. Mojsijeva 20,10A sedmi je dan subota Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim.

Nesto sto je stvoreno pre greha ne moze da bude senka.
"I sišao si na goru Sinajsku i govorio s njima s neba, i dao im sudove prave i zakone istinite, uredbe i zapovijesti dobre.
I obznanio si im subotu svoju svetu, i dao im zapovijesti i uredbe i zakon preko Mojsija sluge svojega.
" (Nemijina 9:13-14).

Obracas.
Pavle se nikada ne obraca nekome u javnosti tako ni direktnp ni indirektno.
Kompletno hriscanstvo ste iskrivili i ogadili ljudima.

Ko hoce takvu veru gde mora da mrzi ljude i da ih naziva pogrdnim imenima?
Halo bolan znači ja trebam trpiti da robivek i ti ismijavate moju vjeru stalno, da govorite da pravoslavlje nije hrišćanstvo, da ismijavate Svete Oce nazivajući ih prevarantima, da me ti zoveš religijskim razbojnikom i lažovom a da ja ne uzvratim i da vam se obraćam sa poštovanjem?

2 Kor 3,14: Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao.
I vi katolici ste skroz iskrivili hriscanstvo.
Evo sta kaze apostol Pavle o Starom zavetu na koji ti kako vidim pljujes.
Pa nije ni cudo da onda nista ne razumes.
2. Timotiju 3,16Sve je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za *******, za popravljanje, za poučavanje u pravdi,
2. Timotiju 3,17Da bude savršen čovjek Božij, za svako dobro djelo pripravljen

I vi katolici ste skroz iskrivili hriscanstvo.
Evo sta kaze apostol Pavle o Starom zavetu na koji ti kako vidim pljujes.
Pa nije ni cudo da onda nista ne razumes.
2. Timotiju 3,16Sve je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za *******, za popravljanje, za poučavanje u pravdi,
2. Timotiju 3,17Da bude savršen čovjek Božij, za svako dobro djelo pripravljen

To ne mjenja činjenicu da za vas subotare i Židove i dalje vrijede Pavlove riječi:

"I sišao si na goru Sinajsku i govorio s njima s neba, i dao im sudove prave i zakone istinite, uredbe i zapovijesti dobre.
I obznanio si im subotu svoju svetu, i dao im zapovijesti i uredbe i zakon preko Mojsija sluge svojega.
" (Nemijina 9:13-14).

Halo bolan znači ja trebam trpiti da robivek i ti ismijavate moju vjeru stalno, da govorite da pravoslavlje nije hrišćanstvo, da ismijavate Svete Oce nazivajući ih prevarantima, da me ti zoveš religijskim razbojnikom i lažovom a da ja ne uzvratim i da vam se obraćam sa poštovanjem?
Tekst koji si naceo je ponovno davanje zakona sada Izrailu.
Ali to ne menja cinjenicu da je sunota dtvoreba pre greha.
Sama ta cinjenica koju izbegavas pokazuje da niste pravo hriscanstvo.

Evo dokaz:

Nije tvoja vera pravo hriscanstvo to je cinjenica. .
Mesavina hriscanstva i neznabostva.
Appstoli to nazivaju otpad idrugacije jevandjelje.
Nije ono sto su oni ostavili.

Ne ismejavamo vec se ti sam namestas i onda pokazem biblijski da to nije hriscanstvo.
Da se ne namestas ja te ne bi pigledao .

,

Tekst koji si naceo je ponovno davanje zakona sada Izrailu.
Ali to ne menja cinjenicu da je sunota dtvoreba pre greha.
Sama ta cinjenica koju izbegavas pokazuje da niste pravo hriscanstvo.

Evo dokaz:

Nije tvoja vera pravo hriscanstvo to je cinjenica. .
Mesavina hriscanstva i neznabostva.
Appstoli to nazivaju otpad idrugacije jevandjelje.
Nije ono sto su oni ostavili.

Ne ismejavamo vec se ti sam namestas i onda pokazem biblijski da to nije hriscanstvo.
Da se ne namestas ja te ne bi pigledao .

,
Nemija nije rekao PONOVO SI OBZNANIO već samo OBZNANIO si subotu Svoju svetu. Prije Sinaja nema svetkovanje subote. Praoci se obrezuju i žrtvuju životinje Bogu ali ne svetkuju subotu.

To ne mjenja činjenicu da za vas subotare i Židove i dalje vrijede Pavlove riječi:

Ti i ne znas cak sta citiras.
Pavle govori o svim tim zrtvama i ceremonijama ne o Starom zavetu.
Cak vase crkve priznaju Stari zavet.

ma briga njih, samo okrenu na subotu i ko da ništa nije bilo . "bog se odmarao u subotu" i amin i u stanju su i dalje da ih neko uneređuje oni postojano stoje na putu EGW zakleli se i sa tog puta ne skreću 🧑‍🤝‍🧑
Dobro vas se nije odmarao u subotu nas jeste.
I kod stvaranja i posle raspeca.
1. Mojsijeva 2,2I svrši Bog do sedmoga dana djela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svijeh djela svojih, koja učini;

Vi sluzite vasem mi cemo nasem.

Samo napred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back