Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.084
Radi radi... samo 5i ne pratis verujes da je tako.Православна Црква то не ради!
I da vidis neces verovati.
Ekumena je katolicka misolovka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi radi... samo 5i ne pratis verujes da je tako.Православна Црква то не ради!
Православна Црква се није покорила папи. Тако да параноишеш у празно.Radi radi... samo 5i ne pratis verujes da je tako.
I da vidis neces verovati.
A ko je rekao da mu se pokorila???Православна Црква се није покорила папи. Тако да параноишеш у празно.
Васељенски Патријарх није исто што и сви православни!A ko je rekao da mu se pokorila???
Radi na tome.
Eto rekoh da ces gledati i neces videti.
Postavio sam ti gore i ne vidis.
https://borbazaistinu.rs/istorijsko...DvHhTmhgDPS0xHr4fQ_aem_V0S-BASqyZOGz0ZSnHp2GQ
A sta to znavi pokotiti ili ne pokoriti papi?
Kako bi to prakticno izgledalo?
Ako razjebu rusiju u paraparcad moguce jeA ko je rekao da mu se pokorila???
Radi na tome.
Eto rekoh da ces gledati i neces videti.
Postavio sam ti gore i ne vidis.
https://borbazaistinu.rs/istorijsko...DvHhTmhgDPS0xHr4fQ_aem_V0S-BASqyZOGz0ZSnHp2GQ
A sta to znavi pokotiti ili ne pokoriti papi?
Kako bi to prakticno izgledalo?
Ekumena je priprema za prihvatanje antihrista.
Taj "patrijarh" je laza.Васељенски Патријарх није исто што и сви православни!
Rusiji mogu da pop....Ako razjebu rusiju u paraparcad moguce je
Samo u tom smislu da ona pukne doso bi taj neki antihrist.Rusiji mogu da pop....
Ne dolazak kovcega zaveta se priblizava a antihrist je skoro.pa gotov.Долазак Антихриста је близу то се не може више негирати. "Онај који зауставља" тј. православни цар не постоји од 1917. године. Дакле већ смо у задњим временима.
Pa eto vi ste vec na tom putu pre toga.Ako razjebu rusiju u paraparcad moguce je
Bas istina se raspala, litar plina 35 dinara a u Srbiji oko 100, a Srbija nikad jaca!Pa eto vi ste vec na tom putu pre toga.
Da ako razbiju?
Ako razbiju jos lakse.
Raspala se Usija ne raspala bice tako.
Kada vide da ne mogu da ju razbiju onda ce ju pridobiti lepim..
Tu su latini perfekcionisti a Usija popustljva.
Stvar je u tome kako se razume to poklanjanje atikanu?
Ne moras ti da postanes katolik.
Nikako.
Samo se u neku ruku prizna papa
I to je sve, nista vise.
Radis dalje kako hoces i ti si i dalje to sto si.
To je sve.
Nema nista nesto lepo cime moze da je pridobiju.Pa eto vi ste vec na tom putu pre toga.
Da ako razbiju?
Ako razbiju jos lakse.
Raspala se Usija ne raspala bice tako.
Kada vide da ne mogu da ju razbiju onda ce ju pridobiti lepim..
Tu su latini perfekcionisti a Usija popustljva.
Stvar je u tome kako se razume to poklanjanje atikanu?
Ne moras ti da postanes katolik.
Nikako.
Samo se u neku ruku prizna papa
I to je sve, nista vise.
Radis dalje kako hoces i ti si i dalje to sto si.
To je sve.
Тачно.Taj "patrijarh" je laza.
А Император Путин?Долазак Антихриста је близу то се не може више негирати. "Онај који зауставља" тј. православни цар не постоји од 1917. године. Дакле већ смо у задњим временима.
Lol.А Император Путин?
Маки, свет је још увек дубоко подељен. Још је раноо говорити о томе, јер антихрист мора да створи светски глобални систем, а такав систем још није створен.
Nisam rekao da će doći sutra već da je uklonjena blagovjerna carska vlast o kojoj apostol Pavle govori kad piše u Poslanici Solunjanima da ima neko ko zadržava Antihrista.Маки, свет је још увек дубоко подељен. Још је раноо говорити о томе, јер антихрист мора да створи светски глобални систем, а такав систем још није створен.
Још смо далеко од тога .
А друго, Христос рече да о дану и часу том не зна нико сем Оца.
Иначе, за хришћане последња времена нису почела од 1917, већ много, много пре тога.
Rusija je jedan od idola pravoslavlja.Nema nista nesto lepo cime moze da je pridobiju.
Nista nemaju vise sto rusija nema i ne moze.
Tj ona sad ima sve a oni skoro pa nista.
A cene najace!Bas istina se raspala, litar plina 35 dinara a u Srbiji oko 100, a Srbija nikad jaca!
Rusija tezi ka njima to se vidi.Nema nista nesto lepo cime moze da je pridobiju.
Nista nemaju vise sto rusija nema i ne moze.
Tj ona sad ima sve a oni skoro pa nista.
Taj koji zadrzava kvarenje crkve su bili apostoli.Nisam rekao da će doći sutra već da je uklonjena blagovjerna carska vlast o kojoj apostol Pavle govori kad piše u Poslanici Solunjanima da ima neko ko zadržava Antihrista.
| Djela apostolska 20,29 | Jer ja ovo znam da će po odlasku mome ući među vas teški vuci koji neće štedjeti stada; |
| 2. Solunjanima 2,3 | Da vas niko ne prevari nikakijem načinom; jer neće doći dok ne dođe najprije otpad, i ne pokaže se čovjek bezakonja, sin pogibli, |
| 2. Solunjanima 2,4 | Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog. |
| 2. Solunjanima 2,5 | Ne pamtite li da sam vam ovo kazivao još kad sam kod vas bio? |
| 2. Solunjanima 2,6 | I sad znate što zadržava da se ne javi u svoje vrijeme. |
| 2. Solunjanima 2,7 | Jer se već radi tajna bezakonja, samo dok se ukloni onaj koji sad zadržava. |
| 2. Solunjanima 2,8 | Pa će se onda javiti bezakonik, kojega će Gospod Isus ubiti duhom usta svojijeh, i iskorijeniti svjetlošću dolaska svojega; |
Antihrist ce svetkovati nedelju.Navućiće vas adventiste Antihrist samo tako. Samo će vam došapnuti "pa i ja svetkujem subotu i držim košer zakone šta ćete vi sa tim nedjeljarima koji mijenjaju Božiju zakon dođite kod mene".