A Republika Srpska je u Bosni i HercegoviniStari dosadan si.Banja Luka je u Republici Srpskoj pomiri se s tim.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Republika Srpska je u Bosni i HercegoviniStari dosadan si.Banja Luka je u Republici Srpskoj pomiri se s tim.![]()
Kako je to lepo pročitati... Baš smo glupi mi šumadijski učiteljiПа не баш,![]()
, поручено му је да је на једном метку исписано његово име.
Iz tebe prosto vrišti : ja sam dr nauka za vas
![]()
Баш дивна добродошлица.Па не баш,![]()
, поручено му је да је на једном метку исписано његово име.
Ne bih znala, ali ovoliko omalovažavanje Srba iz Srbije nisam bila u prilici skoro da čujemКо дозвољава у управи вређање матице Србије и матичног српског народа?
Bila je i Hrvatska u Jugoslaviji pa više nije.A Republika Srpska je u Bosni i Hercegovini![]()
Eh, od kuhara se to ni ne očekujeBalašević uopšte nije pjevo,nego ubrzano govorio.Ja nikad nisam razumio njegovu publiku.![]()
Al se zato očekuje od bojovnika.Eh, od kuhara se to ni ne očekuje![]()
Ja nisam ni davao svoj sud o dotičnom, inače uopće ne slušam muziku s prostora bivše yu tako da nisam mjerodavan. Ali o Bowieu bi mogao do sutra pričati.Al se zato očekuje od bojovnika.![]()
Ti mora da si neki veći izdajnik,dok ne slušaš hrvatsku glazbu.Ja nisam ni davao svoj sud o dotičnom, inače uopće ne slušam muziku s prostora bivše yu tako da nisam mjerodavan. Ali o Bowieu bi mogao do sutra pričati.
Како и на који начин, прелистај форум и види како твоји Шумадинци много више готиве Хрвате и Бошњаке него Србе са лијеве стране Дрине.
А јеси ти напоран више са Славком, ево ти слушај мало, говори о њему.I znaci on ne zna on nije informisan i jos bio u Banja Luci u tom momentu a ti jesi![]()
Otvarač teme je iz Srbije,nije Prekodrinac.Upašću u teoriju zavera da su u stvari pojedini ovde sa ciljem da se što više zamrzimo međusobno ovakvim pisanjem...ja zaista nisam bila nikada u prilici da ovako nešto čujem da govore Srbi iz Srpske o Srbima u Srbiji. Da ne smeš pomenuti greške koje smatram greškama celog srpskog naroda a ne samo pojedinih. Ako pomenem da se ginulo i u Srbiji ali da više nećemo mržnju, odmah mi na nos nabiju Jasenovac i balije. Neka bude da je greška do mene, hibridne Šumadinke, što reče poznati "stručnjak" za krvna zrnca i procenat vlažnosti Novog Zelanda
![]()
Хрватска глазба? Никад чуо?Ti mora da si neki veći izdajnik,dok ne slušaš hrvatsku glazbu.![]()
Pusti gospodina nek odgovori.Хрватска глазба? Никад чуо?
Знам за далматинске клапе, али њих Хрвати не разумеју, јер певају на талијанском![]()
Сматраш да је због тога оправдано писати генерално против Срба из Србије?Otvarač teme je iz Srbije,nije Prekodrinac.
Pitaj njega koji mu je cilj.
Ne,samo odgovaramo na svakodnevne provokacije pojedinih koji se predstavljaju Šumadincima i puna su im usta na svakoj temi Bosanaca,bosančerosa,dođoša, Prekodrinaca itd.Сматраш да је због тога оправдано писати генерално против Срба из Србије?
Problem sa Šumadincima je što značajan procenat njih mrzi Srbe iz Bosne, Krajine i sa Kosova, a obožava Hrvate. Niđe među Srbima nema toliko autošovinizma kao u Šumadiji. Po tom pitanju je Šumadija gora čak i od Beograda koji je velegrad, sve metropole imaju puno anacionalnih i liberalno-globalistički orijentisanih ljudi.Како и на који начин, прелистај форум и види како твоји Шумадинци много више готиве Хрвате и Бошњаке него Србе са лијеве стране Дрине.
Gde si mogao da pročitaša da sam ijednom tako nazvala Srbe iz Srpske? Jer mene su omalovažavali a nijednom rečju to nisam rekla.Ne,samo odgovaramo na svakodnevne provokacije pojedinih koji se predstavljaju Šumadincima i puna su im usta na svakoj temi Bosanaca,bosančerosa,dođoša, Prekodrinaca itd.
Ko bre mrzi i što?? Mrzimo loše i zle ljude nevezano odakle su. Dođi malo do Šumadije pa da ti pokažemo.Problem sa Šumadincima je što veliki procenat njih mrzi Srbe, Bosne,Krajine i sa Kosova, a obožava Hrvate. Niđe među Srbima nema toliko autošovinizma kao u Šumadiji. Po tom pitanju je Šumadija gora čak i od Beograda koji je velegrad, sve metropole imaju puno anacionalnih i liberalno-globalistički orijentisanih ljudi.
Znaš, zašto ga nisi razumeo? Zato što nemaš sluha. Zato što su njegovi tekstovi za tebe, matematička formula. Viša dimenzija, koja je za tebe nedodirljiva i nedostižna. To su tekstovi koji imaju stilski vrednost, koja je za tebe, nepoznata X. Zato što tebi više leže Baje Knindže i Goci Bendovi, koji ne pevaju, nego arlauču i zavijaju, kao vukovi sa Dinare i Velebita.Balašević uopšte nije pjevo,nego ubrzano govorio.Ja nikad nisam razumio njegovu publiku.![]()