Ko izdade Krajinu?

O su vaspitanici Josipa Broza, Mire Marković i Vuka Draškovića koji se borio protiv Mirinog jugoslovenstva propovedanjem srbijanstva.
O evo nam ga još jedan stručnjak za narode i narodnosti na ovim prostorima
:mrgreen: on zbrisao u Ameriku da pobegne od nas loših al ovde voli da analizira i donosi zaključke potkrepljene samo ''eminentinim'' istraživanjima
:mrgreen:

O su vaspitanici Josipa Broza, Mire Marković i Vuka Draškovića koji se borio protiv Mirinog jugoslovenstva propovedanjem srbijanstva.
Znaš šta sam još primjetio kod mase sjevernih Šumadinaca. Da organski ne podnose četnike, a vole partizane. Kad im se spomenu četnici pošize kao da je spomenut crni đavo. Taj dio Šumadije je bio izrazito partizanski, ali opet mi je to prećerano. I Vojvodina je bila partizanska, pa Srbi iz Vojvodine nemaju ni u pola takvu mržnju na četnike niti obažavaju partizane kao ovi.

Zavisi od tebe samog. Ono što nosiš, to i projektuješ.
Што се мене тиче, ја вам желим свако добро, али исто тако немам жеље да вам долазим у госте. Ове године много родитеља основаца из Српске није дозволило дјеци да иде на екскурзију у Крагујевац због објава на друштвеним мрежама које су дочаравале добродошлицу за Србе из Босне.:mrgreen:

Znaš šta sam još primjetio kod mase sjevernih Šumadinaca. Da organski ne podnose četnike, a vole partizane. Kad im se spomenu četnici pošize kao da je spomenut crni đavo. Taj dio Šumadije je bio izrazito partizanski, ali opet mi je to prećerano. I Vojvodina je bila partizanska, pa Srbi iz Vojvodine nemaju ni u pola takvu mržnju na četnike i obažavanje partizana kao ovi.
Titoistima su Srbi ionako krivi za sve.

Што се мене тиче, ја вам желим свако добро, али исто тако немам жеље да вам долазим у госте. Ове године много родитеља основаца из Српске није дозволило дјеци да иде на екскурзију у Крагујевац због објава на друштвеним мрежама које су дочаравале добродошлицу за Србе из Босне.:mrgreen:
Njihov izbor. Sami su izabrali kakvu Srbiju zamišljaju, zamisli, ne slaže se sa slikom koju mi žitelji te Srbije imamo. A što se mene tiče, mogu otići sa svojim učenicima gde god želim, roditelji mojih učenika se ne vode objavama, već logikom i svojim zaključcima.

Znaš šta sam još primjetio kod mase sjevernih Šumadinaca. Da organski ne podnose četnike, a vole partizane. Kad im se spomenu četnici pošize kao da je spomenut crni đavo. Taj dio Šumadije je bio izrazito partizanski, ali opet mi je to prećerano. I Vojvodina je bila partizanska, pa Srbi iz Vojvodine nemaju ni u pola takvu mržnju na četnike i obažavanje partizana kao ovi.
Zar je to moguće da je u Šumadiji bilo partizana?
Čitajući forum stekao sam utisak da su samo prečani bili partizani i da su 1944 pobili 60 000 srpskih domaćina u Srbiji.

Izvini, ali ti pojma nemaš o Šumadiji. Žao mi je što takvi, kao ti, šire ovakve nebuloze...

Na ovom forumu ima možd 3,4 člana koji pišu negativno o Srbima iz Srpske. Mnogo je veći broj članova iz Srpske koji negativno komentarišu Srbe ovde, posebno one koji su protiv režima. Time izazivaju revolt kod takvih, jer ne očekuju toliku podršku režimu koji uništava jednu državu.
Могу из пика да их набројим дупло више, без труда да се присјетим. :mrgreen:

Могу из пика да их набројим дупло више, без труда да се присјетим. :mrgreen:
Duplo više onih koji podržavaju proteste? Onda ste vi ovde, većinska grupa kojoj je ovo jedino mesto gde možete izbaciti neke svoje frustracije
:mrgreen: a kao što rekoh, zbog takvih nalik nekima ovde, ljudi u Srbiji se ne osećaju prijatno sa vama.

Zar je to moguće da je u Šumadiji bilo partizana?
Čitajući forum stekao sam utisak da su samo prečani bili partizani i da su 1944 pobili 60 000 srpskih domaćina u Srbiji.
Kad im se spomenu četnici, govore između ostalog kako su oni klali seljake u selu Vraniću. I onda recimo pljuju po Đujiću, iako on nema nikakve veze sa tim Vranićem koji je 600 km udaljen od njegovog kraja.

Ево овде на теми је то поменуто са више различитих страна, док за ту (наводну) изјаву о Крајини нико није чуо. ;)
То је овдје на форуму, дакле у домену рекла казала, зашто би таква била прихваћена као истинита?

Ti si se kvalifikovala Novu SS i NDH1. :D
Neka sam, al to ne poništava tvoju izraženu mržnju prema ljudima u Šumadiji. Ja bar nikoga nisam navela da mrzim, kao ti, niti sam ponižavala niti omalovažavala. Tvoj govor mržnje prema jednom delu srpskog naroda je sramota. Posebno što iznosiš neke poluinfomracije, neke zaključke donešene na osnovu neke tvoje percepcije i priče u stilu ''pričo mi jedan č'oek''

Neka sam, al to ne poništava tvoju izraženu mržnju prema ljudima u Šumadiji. Ja bar nikoga nisam navela da mrzim, kao ti, niti sam ponižavala niti omalovažavala. Tvoj govor mržnje prema jednom delu srpskog naroda je sramota. Posebno što iznosiš neke poluinfomracije, neke zaključke donešene na osnovu neke tvoje percepcije i priče u stilu ''pričo mi jedan č'oek''
Sve što sam naveo je bilo iz mog ličnog dugogodišnjeg iskustva. Nikad ne donosim zaključke na osnovu tuđih priča i iskustava.

Ne mrzim sjeverne Šumadince, neka me Bog kazni ako je ih mrzim. Samo sam sa puno njih imao negativna iskustva. Oni su moje najveće razočarenje u okviru srpskog naroda.

Njihov izbor. Sami su izabrali kakvu Srbiju zamišljaju, zamisli, ne slaže se sa slikom koju mi žitelji te Srbije imamo. A što se mene tiče, mogu otići sa svojim učenicima gde god želim, roditelji mojih učenika se ne vode objavama, već logikom i svojim zaključcima.
Врло перфидан покушај замјене теза, али не иде то тако, нису ти људи замишљали Србију ни овако ни онако, а поготово не у неком негативном контексту, већ су само у бризи, реаговали на објаве као што је она од оног адвоката Чедомира Стојковића која се дијелила по друштвеним мрежама и која се више пута постовала и овдје на форуму. ;)

Duplo više onih koji podržavaju proteste? Onda ste vi ovde, većinska grupa kojoj je ovo jedino mesto gde možete izbaciti neke svoje frustracije
:mrgreen: a kao što rekoh, zbog takvih nalik nekima ovde, ljudi u Srbiji se ne osećaju prijatno sa vama.
Одраз у огледалу је незгодан, поготово кад је више огледала, па човјек изгуби из вида почетни узорак.;)

Врло перфидан покушај замјене теза, али не иде то тако, нису ти људи замишљали Србију ни овако ни онако, а поготово не у неком негативном контексту, већ су само у бризи, реаговали на објаве као што је она од оног адвоката Чедомира Стојковића која се дијелила по друштвеним мрежама и која се више пута постовала и овдје на форуму. ;)
Je li to onaj teatralni drugosrbijanac što od 2022. govori najgore gadosti o Rusima, Rusiji i Putinu?

Back