Ko ima najveći u regionu?

Kao da je bitno tko ima najveceg, ma mos misliti, pa nece okopavati vrta i kukuruze pa da treba imati veliki alat
Bitno je nesto drugo...Ima nas zena koje uopce ne zanima duzina niti malo...
To jeste muškarcima kompleks, i to veliki, nikad nisam znao zasto, ali razumem, sa druge strane operacija koliko sam citao je rutinska, i samo 14 dana nema seksa.

Pa znam lika, on je imao verovatno prosecan, ali je bas je bio iskompleksiran, sad kaze da je oko 19 i pin je sebe, a sta znam ko sto zene stavljaju silikone. Nepotrebno.
Reko ti da je sve poludilo kako muski tako i zene razlike nema

Osobno za sebe kazem nikad ali bas nikad to ne bi radila, niti zbog sebe a bogami niti zbog bilo koga drugoga

Takva sam kakva sam
Os me prihvatiti, prihvati ,,ako nes adio

To je strasno kako to znas, sad da meni kcer zna kakva sam dolje, ja bih umrla od srama iskreno
Joj, moji su ti bili polupani hipici, non stop goli setali po kuci 🤷😅 Iako moja mama sad to negira, isitna je, vrata na wc su se pocela zatrvarati kad sam ja usao u pubertet pa mi proradio stid i sram, se am se dve stvari, ja treci osnovne pisalo mi se zlo idem kuci sa rodjendana keva se tusira u wc ja obavim oored nje, ili doveo or u devojku kuci gale go kuva oastu, sva sreca imao kecelju, ja kao bezi uolasices je. Sad su normalni u 60 tim, i naravno negiraju sve.

Joj, moji su ti bili polupani hipici, non stop goli setali po kuci 🤷😅 Iako moja mama sad to negira, isitna je, vrata na wc su se pocela zatrvarati kad sam ja usao u pubertet pa mi proradio stid i sram, se am se dve stvari, ja treci osnovne pisalo mi se zlo idem kuci sa rodjendana keva se tusira u wc ja obavim oored nje, ili doveo or u devojku kuci gale go kuva oastu, sva sreca imao kecelju, ja kao bezi uolasices je. Sad su normalni u 60 tim, i naravno negiraju sve.
Majkemi mile ako su oni normalni, pa to bi ja tukla bodljikavom sibom po guzici jedno i drugo,,, ljudi moji sto je ovo, a ja mislim da sam ja bolesna u glavu da nista ne kopcam

Back