adrenochrome junkie
Ističe se
- Poruka
- 2.259
Kazu zene da nema nista bez trocolca(debljina tri cola).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
debeo je onaj koji kad ga obuhvatim rukom ima josh prostora izmedju palca i treceg prsta..e sad..meni su shake male a trenutno nemam nokte, tako da pricham iz ove perspektive![]()
stvarno?
Ja ubacim pored i 1 prst![]()

da, da oo daSmeju li ovde da se postavljaju privatne slike u "akciji"? Čisto da ilustrujem gabarite.
Mislim da tvoje usne nisu baš najprecizniji instrument za merenje.ti imaš, sigurno =I
mecjite mecjite, cekamoovde slobodno mecite slike![]()

Za stomak sam siguran da dobija na obimu, a to za K je prava misterija. 
Deblja li se K od pivčuge?Za stomak sam siguran da dobija na obimu, a to za K je prava misterija.
![]()
od mene se deblja, to mi dovoljno.....a stomak ima da nema jer mi to smanjuje prilaz tukiju.....ne volim ometanja kad je tako delikatna STVAR upitanju......
od mene se deblja, to mi dovoljno.....a stomak ima da nema jer mi to smanjuje prilaz tukiju.....ne volim ometanja kad je tako delikatna STVAR upitanju......
![]()

Prvo, to nije STVAR, nego BIĆE, razumno, s dušom, najbolji prijatelj i ženama i muškarcima...
Drugo, to da se od tebe deblja je još uvek neproverena informacija, nažalost.
Treće, i najvažnije, apsolutno se slažem da je stomak faktor koji onemogućava K da se dovoljno razmahne, nekako je u senci stomaka, sputan, neafirmisan... Kad smanjiš stomak, on prosto izroni iz tmine, bljesne do tad neviđenim sjajem. To se naročito odnosi na ove naše lalinske modele, pravljene po kineskoj licenci...![]()
jos samo da pocnem da razgovaram s njim pa mogu i krstenicu da mu vadim
....

1.jos samo da pocnem da razgovaram s njim pa mogu i krstenicu da mu vadim
....
2. ja sam ti hvalisavica najstrasnija
3. zver izranja iz dubina.....mmmmmmmm![]()

) će izgleda čim izroni nestati u neistraženom prostranstvu, progutaće ga tmina i vlaga uz stisak i krike...

jos uvek nista??? pa dajte usrecjite bar za trenutak nas domatjice u ozbiljnim godinama![]()