Ko ima najdeblji ******?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UniGrip%20Ergo-640.jpg

saću ve kaem...

:rumenko: od mene se deblja, to mi dovoljno.....a stomak ima da nema jer mi to smanjuje prilaz tukiju.....ne volim ometanja kad je tako delikatna STVAR upitanju......:lol:

Prvo, to nije STVAR, nego BIĆE, razumno, s dušom, najbolji prijatelj i ženama i muškarcima...;)
Drugo, to da se od tebe deblja je još uvek neproverena informacija, nažalost. :(:rumenko:
Treće, i najvažnije, apsolutno se slažem da je stomak faktor koji onemogućava K da se dovoljno razmahne, nekako je u senci stomaka, sputan, neafirmisan... Kad smanjiš stomak, on prosto izroni iz tmine, bljesne do tad neviđenim sjajem. To se naročito odnosi na ove naše lalinske modele, pravljene po kineskoj licenci...:zcepanje:

Prvo, to nije STVAR, nego BIĆE, razumno, s dušom, najbolji prijatelj i ženama i muškarcima...;)
Drugo, to da se od tebe deblja je još uvek neproverena informacija, nažalost. :(:rumenko:
Treće, i najvažnije, apsolutno se slažem da je stomak faktor koji onemogućava K da se dovoljno razmahne, nekako je u senci stomaka, sputan, neafirmisan... Kad smanjiš stomak, on prosto izroni iz tmine, bljesne do tad neviđenim sjajem. To se naročito odnosi na ove naše lalinske modele, pravljene po kineskoj licenci...:zcepanje:

1. :mrgreen: jos samo da pocnem da razgovaram s njim pa mogu i krstenicu da mu vadim :zcepanje:....
2. ja sam ti hvalisavica najstrasnija :zper:
3. zver izranja iz dubina.....mmmmmmmm :hej:

1. :mrgreen: jos samo da pocnem da razgovaram s njim pa mogu i krstenicu da mu vadim :zcepanje:....
2. ja sam ti hvalisavica najstrasnija :zper:
3. zver izranja iz dubina.....mmmmmmmm :hej:

1. Kad već ideš po papire, traži nešto mlađe, neće ti trebati prevodilac... :zper: :D
2. Verujem da si najstrasnija... ;):rumenko::)
3. "Zver" (:rotf:) će izgleda čim izroni nestati u neistraženom prostranstvu, progutaće ga tmina i vlaga uz stisak i krike... :zper: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back