Ko ima najbolji/gori avatar na forumu :D

Steffan:
Gde si Suzuki!!! :lol: Ma bice sve ok promenice Jugoslovenka avatar u ponedeljak i opet ces biti jedinstvena i svi kada budu gledali Nikitu mislice na tebe! :D A Loopi ce i da radi nesto nestasno sa svojim telom.. hahahah nevaljalac mali.. :mrgreen:

Pa..nadam se...ona mi je bila stvarno ok lik...ako kao sto joj je nick originalan (cak sam ja rekla da je i najbolji) neka pusti nas u necemu da budemo...a i ona u tome da bude isto tako originalna....Iskreno..da znam da sam nekon uzela...ja bih ga izmenila...
ako nece...ja cu na kraju moj skroz da sklonim i da ti se pridruzim...;-)

A loopi.....pa sta ce......;-)

Suzy:
Pa..nadam se...ona mi je bila stvarno ok lik...ako kao sto joj je nick originalan (cak sam ja rekla da je i najbolji) neka pusti nas u necemu da budemo...a i ona u tome da bude isto tako originalna....Iskreno..da znam da sam nekon uzela...ja bih ga izmenila...
ako nece...ja cu na kraju moj skroz da sklonim i da ti se pridruzim...;-)

A loopi.....pa sta ce......;-)

Tako je, pametniji popusta a onaj drugi uziva jer je sve po njegovom.. :lol: ma preboleces to bez problema, borac si ti neustrasiv.. :mrgreen:

Nemoj da mi zekis Loopija, on mi je omiljeni ljubimac.. pile moje malo.. hahahaha pi pi pi pi Loopi de siii? hahahah :lol:

Back