Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Mozes da pronadjes ,ako te bas interesuje...i ti i svi ostali...
Pa i za Rusiju mozes da pronadjes ako te interesuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da pronadjes ,ako te bas interesuje...i ti i svi ostali...
Pa i za Rusiju mozes da pronadjes ako te interesuje
Koliko je meni poznato ,privredni rast u Belgiji je bio 1,5%,a za sledecu godinu prognoziraju 3%...a za Rusiju ,jos nigde nisam uspeo procitati ,kako je bilo za ovu godinu i sta se predvidja za sledecu...
I šta bi sa onim kreditom najavljenim još 20. oktobra u Beogradu. Majčica Rusija, a ne dade još ni kintu?!
I koliko smo do sada dobili sredstava od EU i SAD? Pa eto, oni su nam naklonjeniji od ''majčice Rusije (koja je često i rusima maćeha, o srbima da ne govorimo).
A bilo je ovde postova" Dolazi Medved i daje nam milijardu"............
to su ti o kojima govori tema
Dokle vise sa preseravanjem i krajnostima?
ja jesam odgovorio na to,a to sto ti je lenjo prelistati stranu nije moj problem!
Bratko ,niko normalan u ovoj drzavi ne mrzi Ruse,a i zasto bi,ali mnogima ,medju kojima je i moja malenkost,smeta to preterivanje u vezi svega sto se tice Rusije....predpostavljam da je i autora ovog clanka to navelo da napise ovaj tekst u PRESS-u..uostalom, covek ima besprekornu biografiju i profesionalnu i privatnu..evo je:
MILAN JOVANOVIĆ, direktor Foruma za bezbednost i demokratiju i novinar.
iako i sami mozemo primetiti da svaka zemlja na ovom svetu gleda samo svoj interes i .................,nego se sve svodi na interes.
ali mi kao drzava i narod trebamo gledati samo svoj interes..............
Ko i zašto u Srbiji ulepšava sliku o Eu više nego što to čini ona sama?!
Pljačkaju svi odreda samo što ti ne vidiš dobro.Uzmi veću dioptriju,možda pomogne.Eu je lepa, a Rusija to nije. Eu je u interesu Srba, a Rusija je oduvek imala samo svoj interes i sve ostalo cedila i pljačkala.
Pljačkaju svi odreda samo što ti ne vidiš dobro.Uzmi veću dioptriju,možda pomogne.