Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK Doc Elevator... Brate samo zamisljam trenutak kada cu da skachem ko majmun.. Ima sledece sezone da kucam,lupam rampe i prolazim igrache bez ikakvih problema :) ufff sta bi dao da preskochim nekoga na utakmici i da zakucam preko njega :) malo mnogo hocu ali jbg. tako je :) ima da se trudim da bi to mogao da uradim :)

Doc Elevator:
e pa ljudi odradio sam i ovaj pakleni 1 dan u drugoj nedelji, mokar sam kao da sam se tusirao gore nego u prvoj, nego jebu me opt sklekovi ali uspevam da ih uradim tako sto recimo u jednoj seriji ima 15 uradim pet pa dve sekunde odmora i sve tako dok ih ne zavrsim :)

Kako bre sklekovi, pa nema ih puno!!!

cool_daddy:
Ne znam kako da se organizujem za ove vezbe,a kad dodjem do slobodnog vremena,napolju je je*enih 30 stepeni!

Najbolje da se radi ujutru, dok jos sunce ne pocne da przi.

Ajde ajvare,ti si nasha jedina nada lol... Nash kako cemo da cepamo sada sledece sezone.. Kaze nam novi trener da bi opusteno mogli da igramo prvu ligu sa nashom ekipom..Pazi te se,mnogo smo jaki.. Chak smo i nedacno imali tekmu protiv 91. god. KK Zvezdara,i mi 92 god. smo ih razvalili,znachi muk je bio,svi vishi od nas za pola glave-glavu a mi ih odrali. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back