Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steroidi,zezam se
ma i trener mi je rekao da malo smanjim al ja vidim da mi ne steti tako da samo pojacavam.(ne samo odraz nego i gornji dio gdje mislim da mi ide bolje nego u odrazu al tu je negdje sve to)
ja ti kazem samo sebi zactaj cilj i nadi motivaciju i ne odustaj i vidjet ces da se moze. moja je motivacija sto sam cijelu sezonu bio na prosjeku od 27-8 poena i onda u kljucnoj utakmici zakazao tako da necu da se ponovi.

ja sam 97 i iz mesta imam odraz 40-45

vezba 1 - trcanje sa visokim podizanjem kolena, 10 s, maksimalnom brzinom, pauza do sledece vezbe 30 s – izvoditi vezbe opustanja odgovarajucih misicnih grupa

vezba 2 - sunoznim odrazom povezani skokovi u mestu (kolena visoko podignuta ka grudima), 6 skokova, pauza do sledece vezbe 30 s

vezba 3 - sprint na 20 m (5x20 m, start iz lezeceg, sedeceg, klececeg, cuceceg i stojeceg pocetnog polozaja), povratak na start korakom, pauza do sledece vezbe 1 minut

vezba 4 - poskoci na jednoj nozi (podizanje kolena sto vise ka grudima), 15 m na levoj nozi i u povratku 15 m na desnoj nozi, pauza do sledece vezbe 30 s

vezba 5 - odskok jednom nogom sa doskokom na obe u dubokom cucnju, odrazom 6 puta sa leve i 6 puta sa desne noge, pauza do sledece vezbe 30 s

vezba 6 - trcanje na 100 i 200 m, u srednjem tempu, pauza izmedju pojedinih distanci 1 minut, hodajuci

vezba 7 - ''bacanje bombe'' iz mesta, uz savladjivanje otpora partnera, 5 zamaha i ''izbacaja'' savladjujuci otpor jedne ruke partnera, pauza do sledece vezbe 30 s

vezba 8 - trcanje sitnim koracima, 10 s, maksimalnom brzinom, pauza do sledece vezbe 30 s

vezba 9 - ''voznja bicikla'', 10 s, maksimalno brzo
ovo ti je copy/paste :D jednog posta sa nekog drugog foruma

AIR ALERT 3(vazdusna uzbuna):DDD lepo zvuci...radim ga vec 3 nedelje i od utorka gazim u cetvrtu...osecam poboljsanje na brzini i odrazu...kolena su me bolela posle svakog treninga, od kad korstim air alert nista vise ne osecam ali se pre i posle svakog treninga AA3 dobro istegnem i zagrejem...bitno je da se radi na tepihu...ljudi hoce da pljuju air alert 3 jer su videli aa2 koji nije ni za rac i koji stvarno moze da sjebe kolena jer se radi svaki dan sa velikim brojem ponavljanja dok je u trojci to smanjeno i dovedeno na vise serija a manje ponavljanja...
Poceo sam i zavrsicu program,kada ga zavrsim ostavicu jedan comm sigurno i ako bude sve u redu letos radim vijacu stepenice,trbusnjake,ledja itd ... ako ima neko ko bih hteo da diskutujemo o aa3 neka se jaci na nikola_miki@hotmail.com

kako neki ljudi koji su ga radili i odradili ceo imaju poboljsanja u skoku i do 30-40 cm(nemaju problema sa kolenima) a neki prejebu kolena posle 2,3,4 pa i 9 nedelje ???ja mislim da je stvar u tome sto se vezbe ne rade pravilno,ne zagreje se pre pocetka treninga i ne radi se istezanje pre i posle treninga...drugi razlog moze biti to sto su neki ljudi skolni povredama...a trece je to sto ne mogu program da rade svi npr. grunt ima decko 180 cm i 90 kg i hoce da radi aa3.. -.- tada kolena trpe veliko opterecene jer je dosta tezak u odnosu na svoju visinu... kao sto sam i rekao od kad radim program kao melem za kolena,vise me ne "bolu" :D ... a cisto sumnjam da bi tako ozb firma napravila nesto sto razara kolena,razumeo bih da aa3 ne daje rezultate kao sto sam i mislio jer lici na proizvode sa topshop-a xDD... koje programe vi sad koristite i jel daju rezultate... ?

ja radim air alert III vec 3 nedelje i verujte mi povecao sam odraz za 7 cm ovo stvarno deluje, a oni sto pricaju da steti kolenima i te stvari varaju se, evo danas sam zakucao sa isprekidane linije na basketu sto je pre mesec dana bila misaona imenica za mene!!!!!! toliko od mene za sad.............

brate ja ga radim isto toliko i pocinjem 4 nedelju u utorak dobio sam 5-6 cm sigurno a i kolena me ne bole... :D daj mi tvoj msn da razmenimo iskustva,naravno ako si za ? :D

kako neki ljudi koji su ga radili i odradili ceo imaju poboljsanja u skoku i do 30-40 cm(nemaju problema sa kolenima) a neki prejebu kolena posle 2,3,4 pa i 9 nedelje ???ja mislim da je stvar u tome sto se vezbe ne rade pravilno,ne zagreje se pre pocetka treninga i ne radi se istezanje pre i posle treninga...drugi razlog moze biti to sto su neki ljudi skolni povredama...a trece je to sto ne mogu program da rade svi npr. grunt ima decko 180 cm i 90 kg i hoce da radi aa3.. -.- tada kolena trpe veliko opterecene jer je dosta tezak u odnosu na svoju visinu... kao sto sam i rekao od kad radim program kao melem za kolena,vise me ne "bolu" :D ... a cisto sumnjam da bi tako ozb firma napravila nesto sto razara kolena,razumeo bih da aa3 ne daje rezultate kao sto sam i mislio jer lici na proizvode sa topshop-a xDD... koje programe vi sad koristite i jel daju rezultate... ?
day nemoj ljudima mazati oci kome je air alert nabio 40 cm odraza to moze samo ako je imao 15 cm odraz
radi pliometriju al moras prvo moc 1.5 svoje tezine iz cucnja pa tek onda.

ja ovo sto pisem za air alert govorim jedino zato sto ces potrositi 15 sedmica uzalud za neki 10 cm odraza u vrh glave (osim ako ti nije slab odraz) i izmorit cete pravo a nakon toga moras cekati 1 mjesec do ponovnog pocetka rada a u tih 15 sedmica kolko radis air alert mozes teretanom ojacati noge i onda poceti pliometrijom sto ti je siguran napredak.

brate ja nikome ne mazem oci...visok sam 185 a kad dignem ruke 235cm...do pre 3 nedelje pre nego sto sam poceo da radim air alert mogao sam da dohvatim obruc prstima a danas sam ga prvi put zakucao,sto znaci da sam dobio 13-15 cm... :D :D za zakucavanje ti treba preci cela saka preko obruca,zar ne... ?zato ljudi nemoj da vas lazu,uzmite air alert 3 i radite,radite nemojte da prestajete,stalno razmisljajte kako ce te posle tih 15 nedelja da jedete obruc i sve ce doci na svoje ;)))
na DVD-u koji dobijete ima te ono na kinesko wu wei wu... ;))) motivacija i rad,samo rad...nemojte da radite vezbe koliko da ih uradite,ako radite kako treba uspece te.. ;)
P.S. obavezno zagrevanje pre treninga i istezanje pre i posle treninga da ne bi doslo do povreda...ako nekome treba pomoc neka se javi na nikola_miki@hotmail.com

brate ja nikome ne mazem oci...visok sam 185 a kad dignem ruke 235cm...do pre 3 nedelje pre nego sto sam poceo da radim air alert mogao sam da dohvatim obruc prstima a danas sam ga prvi put zakucao,sto znaci da sam dobio 13-15 cm... :D :D za zakucavanje ti treba preci cela saka preko obruca,zar ne... ?zato ljudi nemoj da vas lazu,uzmite air alert 3 i radite,radite nemojte da prestajete,stalno razmisljajte kako ce te posle tih 15 nedelja da jedete obruc i sve ce doci na svoje ;)))
na DVD-u koji dobijete ima te ono na kinesko wu wei wu... ;))) motivacija i rad,samo rad...nemojte da radite vezbe koliko da ih uradite,ako radite kako treba uspece te.. ;)
P.S. obavezno zagrevanje pre treninga i istezanje pre i posle treninga da ne bi doslo do povreda...ako nekome treba pomoc neka se javi na nikola_miki@hotmail.com

pa dobro,uspeva ponekad,ali ja sam nabavio DVD i radio kako tamo piše;1. nedelja i možda,pola druge su bile ok ali posle su počela da me probadaju kolena i prestao sam.
Inače to mi je 3. pokušaj :D,najviše sam stigao do 8. nedelje

pa dobro,uspeva ponekad,ali ja sam nabavio DVD i radio kako tamo piše;1. nedelja i možda,pola druge su bile ok ali posle su počela da me probadaju kolena i prestao sam.
Inače to mi je 3. pokušaj :D,najviše sam stigao do 8. nedelje

ja sam se danas toliko napalio da moram da odradim do kraja...:D
i mene malo bole kolena ali ne kao pre mnogo manje... :D
jel si imao nekakve rezultate?

Pa da... za 8 nedelja oko 6-7 cm,znam da sam u tom periodu 1. put pipnuo tablu...

Meni 6-7 cm za 8 nedelja zvuci kao jako mali napredak. Po meni je najbolji nacin da povecate skok je da skacete kad got imate vremena. Odete 2h na teren i pokusavate zakucati.
Triff nemoj da se brines za skok, kad ti ojacaju misici posle puberteta i uz trening skakces ko lud, samo treba vezbati.

Meni 6-7 cm za 8 nedelja zvuci kao jako mali napredak. Po meni je najbolji nacin da povecate skok je da skacete kad got imate vremena. Odete 2h na teren i pokusavate zakucati.
Triff nemoj da se brines za skok, kad ti ojacaju misici posle puberteta i uz trening skakces ko lud, samo treba vezbati.

ja jedva cekam da mi tako ocvrsnu misici poslije puberteta onda se tek ovaj rad isplati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back