Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.557
Ја ценим....Томановић...
Мада ни зора не спава...
Мада ни зора не спава...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај полако...Шта?Pa kad nećete da radite za naciste kao Stojko e onda jurite gazde za platu
Komentar broj 3Ај полако...Шта?
Како си ми мистериозан...Komentar broj 3
Ne svirajКако си ми мистериозан...
Па...ако у " златно доба" не згрнеш ауто или стан...Ne sviraj
Komentar broj 3 ispijači piva jure gazdu za platu
Ja kažem u MAXI-ju nacista plaća.
Sad neki kažu "malo"
Ja nažem "da, ali tu si uložio samo dupe a imovina je na sigurnom"
Neki misle da će više para zgrnuti ako prevoze robu.Па...ако у " златно доба" не згрнеш ауто или стан...
Шта ће са тобом бити када дође " стезање каиша"...
Браћала...батали магацин...време ризика...паметан си човек...иако си ћаци..Neki misle da će više para zgrnuti ako prevoze robu.
Medjutim, kad se odbiju gorivo, izgubljeno vreme, manjak robe, kazne za parkiranje i popravke onda mu cifra dodje malo manja ili ista kao kod MAXI-jeve seljanke koja zna samo.kad će plata i koja joj koleginica kad slobodna.
Ај полако...Шта?
Е...то јесте паралелни универзум...у пуном сјају...на обе стране...
E zato sto stojko radi za naciste postoje gazde koje ne daju platuPa kad nećete da radite za naciste kao Stojko e onda jurite gazde za platu
pa jel su žuti pisali oglase "plata do 150.000" odeš tamo kad ono medjutim "nesmo se prika razumeli, piše DO a početna ti je rep. minimalac probno 2 godine bez prijave"E zato sto stojko radi za naciste postoje gazde koje ne daju platu
U normalnim zemljama se o tome ne razmislja
Mislis oni pokvareni zuti sto su sad svi u sns-u?pa jel su žuti pisali oglase "plata do 150.000" odeš tamo kad ono medjutim "nesmo se prika razumeli, piše DO a početna ti je rep. minimalac probno 2 godine bez prijave"
jel tako bilo?
i sad svi koji idu u penziju ćuru ćuru za rupe u stažu
normalne zemlje pa čak i Rusija dotiraju takve slučajeve medjutim što kaže drug @38imak "partizanski komesari mlate kašike kajmaka i u 2025-oj"
Тада им није веровао, сада им верује...Mislis oni pokvareni zuti sto su sad svi u sns-u?
ne mislim ja više ništaMislis oni pokvareni zuti sto su sad svi u sns-u?
Da, osoba koja se proda vise ne treba da misli, ima ko to radi za njegane mislim ja više ništa
lepo mi kod nacista
samo da ih Rusi opet ne oteraju
Ti radiš za kapitaliste. To je dobro.ne mislim ja više ništa
lepo mi kod nacista
samo da ih Rusi opet ne oteraju
pa naravno da ne znaju kad svi jajarišuTi radiš za kapitaliste. To je dobro.
Većina ljudi danas više i ne zna šta je nacizam.