Da, ja ne bih mesao cacije i policiju i vojsku , niti sudije...caci su caci , za caci moze da se fasuje batina ne bi trebalo nista ozbiljnije...
Ali za kriminalno udruzivanje, sudije, kopaonik apartmani , tu ce mozda i Dinkic da strada iako nije direktno upleten u SNS, ali ga uvek uplicu oko prljavstina...ali ima zato mnogo ljudi , policajaca, administrativaca, iskreno mene zabole da li je neko tabadzija ili je salterusa koja radi stratesku podrsku , transfere i mutljavinu kao sto je posteni porodicni rasim ljajic radio za lopova bubala i zorana zivkovica...
Ja nisam mnogo sentimentalan prema ljudima koji se prave da ne znaju u sta su se upleli...imao sam i na faxu sumnjiv slucaj , dobrica maznuo 3 mil evra, tacnije dolara, ali svejedno , i na kraju svi profani poverovali da je dobrica i oprostili mu, ja nisam i sacekao sam da vidim direktno da li je upleten ili nije, i video da je upleten, znaci delili su plen...tako da ako izgleda kao pljacka, bez obzira sto ima facu slatkog jogi medvedica, pljacka je..