Ko će pre da izda Vučića policija ili vojska?

Šta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?
Kad vide da je ovaj gotov, ima da se pretvore u blokadere preko noci.

... Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska?

Ког бре народа ?

Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci?

Каквих бре ћација ?

Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?

Какво бре Косово, мислиш Космет ?

Ти си брале убедио себе у неке небулозе,
још ти је остало само да убедиш и народ.

Ако те опоменем да Србија пати,
да ли ћеш престати да се понашаш ненормално ?

Policija ima bolje plate od vojske valjda. :lol:
👍

Iskreno, ja sam se pomalo i iznenadio.
Rođakov kum radi u vojsci pa sam ga pitao, sada su nešto malo popravili, ali prije su radili za mizeriju. Još on i neki činčić ima.
U policiji sasvim druga stvar - plaće uredno prate inflaciju, povišice idu sa stažom, plus noćni sati... znači temeljni policajac ima i više nego solidnu plaću.

👍

Iskreno, ja sam se pomalo i iznenadio.
Rođakov kum radi u vojsci pa sam ga pitao, sada su nešto malo popravili, ali prije su radili za mizeriju. Još on i neki činčić ima.
U policiji sasvim druga stvar - plaće uredno prate inflaciju, povišice idu sa stažom, plus noćni sati... znači temeljni policajac ima i više nego solidnu plaću.
Ti si se iznenadio....pa sad znas zasto te vecina smatra neobavestenim na forumu...ti se jadan branis i trzas, ali sad znas...

Ajde bre zovete ih caci vredjate etc i jos tražite da izdaju:hahaha:
Da, ja ne bih mesao cacije i policiju i vojsku , niti sudije...caci su caci , za caci moze da se fasuje batina ne bi trebalo nista ozbiljnije...
Ali za kriminalno udruzivanje, sudije, kopaonik apartmani , tu ce mozda i Dinkic da strada iako nije direktno upleten u SNS, ali ga uvek uplicu oko prljavstina...ali ima zato mnogo ljudi , policajaca, administrativaca, iskreno mene zabole da li je neko tabadzija ili je salterusa koja radi stratesku podrsku , transfere i mutljavinu kao sto je posteni porodicni rasim ljajic radio za lopova bubala i zorana zivkovica...
Ja nisam mnogo sentimentalan prema ljudima koji se prave da ne znaju u sta su se upleli...imao sam i na faxu sumnjiv slucaj , dobrica maznuo 3 mil evra, tacnije dolara, ali svejedno , i na kraju svi profani poverovali da je dobrica i oprostili mu, ja nisam i sacekao sam da vidim direktno da li je upleten ili nije, i video da je upleten, znaci delili su plen...tako da ako izgleda kao pljacka, bez obzira sto ima facu slatkog jogi medvedica, pljacka je..

Da, ja ne bih mesao cacije i policiju i vojsku , niti sudije...caci su caci , za caci moze da se fasuje batina ne bi trebalo nista ozbiljnije...
Ali za kriminalno udruzivanje, sudije, kopaonik apartmani , tu ce mozda i Dinkic da strada iako nije direktno upleten u SNS, ali ga uvek uplicu oko prljavstina...ali ima zato mnogo ljudi , policajaca, administrativaca, iskreno mene zabole da li je neko tabadzija ili je salterusa koja radi stratesku podrsku , transfere i mutljavinu kao sto je posteni porodicni rasim ljajic radio za lopova bubala i zorana zivkovica...
Ja nisam mnogo sentimentalan prema ljudima koji se prave da ne znaju u sta su se upleli...imao sam i na faxu sumnjiv slucaj , dobrica maznuo 3 mil evra, tacnije dolara, ali svejedno , i na kraju svi profani poverovali da je dobrica i oprostili mu, ja nisam i sacekao sam da vidim direktno da li je upleten ili nije, i video da je upleten, znaci delili su plen...tako da ako izgleda kao pljacka, bez obzira sto ima facu slatkog jogi medvedica, pljacka je..

Маштате једино како ће неко бити ухапшен, процесуиран ...
Реинкарнирана средњевековна жеља за јавним погубљењима, коњима за репове ...

Имате ли снове како ће ВАМА бити у том новом, Милином свету ?

Маштате једино како ће неко бити ухапшен, процесуиран ...
Реинкарнирана средњевековна жеља за јавним погубљењима, коњима за репове ...

Имате ли снове како ће ВАМА бити у том новом, Милином свету ?
Moje znanje kaze da posle ovakve diktature, mora doci gora vlast...tako kaze moje znanje..
A sta ces kad mora da se prodje taj put..

Back