Ko ce pobediti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могуће је поздравити се само са једним од њихових никова... :wink:
А што се тиче тих поздрава, и опраштања од форума, они који збиља одлуче да оду, једноставно оду,
не праве никакве опроштајне говоре претходно, а поготово не нападају друге форумаше...8-)
Ако ми је нешто одвратно, то је патетика.

Izbore dobijaTadic .Tadic Nikolicu daje na upravljanje BGD Zoo vrt , zivotinje protestvuju , samo se babuni raduju , jer stigao je njihov na vlast . Vucic pokusava da pridobije i simpatije tvorova , ali mu oni odgovaraju da sa takvim smradom jos nisu radili niti zele da imaju posla sa istim .

Da smo mi dovoljno jaka drzava, uvek bi pre glasao Tomu Nikolica, ali u situaciji u kojoj se nalazimo mislim da je za nacionalne interese Srbije bolje da Tadic bude predsednik. Ako Toma pobedi ode vlada, satanizovace nas po svetskim medijima (sile mraka i proslosti) i to samo mesec dana pred proglasenje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije. Sta ce to Nikolic da uradi vise od Tadica i Kostunice, da prekine diplomatske odnose?, a ako vec ne postoji nista vise sto moze da se uradi, pa onda je barem bolje da imamo predsednika sa imidzom demokratskog nego nekog koga povezuju sa zlocinama 90' ma koliko to nama bilo apsurdno. Nisam promenio stavove, samo mislim da je ovo mudrije za Srbiju.

Је л' ? Ма шта ти то наприча? Зашто онда ДСС није одмах у првом кругу подржао Тадића.........е, Ториусе, Ториусе.......немој да ме разочараваш...8-)

Могуће је поздравити се само са једним од њихових никова... :wink:
А што се тиче тих поздрава, и опраштања од форума, они који збиља одлуче да оду, једноставно оду,
не праве никакве опроштајне говоре претходно, а поготово не нападају друге форумаше...8-)
Ако ми је нешто одвратно, то је патетика.

:lol::lol::lol:

Meni je još i najsmešnije kada se zaigraju pa zaborave da pišu pod drugim nik-om, te nastave započeto pod onim prvim...uuups....:lol::lol:

Е, ако се ти ,адеме, буниш заједно са враном, онда је избор Стреле за модератора пдф филм - пун погодак 100%.:lol::lol::lol:

ostajem pri tome, ali to ti je kao da verujes da ce albanija predsedavati SB ili MZ u 2008. doduse ako svet poludi moze se i to desiti, ali koga onda zabole za taj svet:lol::lol::lol::lol:
ps. odnosi se samo na 2008 za kasnije ne iskljucujem i tu mogucnost:lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back