- Poruka
- 3.042
strela
najpokvareniji stvor koji je pipnuo tastaturu
moderator nekog foruma???
ebem ti i forum, i drzavu i...
ma nek ide sve u 100 lepe!
odo da se pozdravim s drugarima
i vishe se ne vracam ovde!
:shock::shock::shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strela
najpokvareniji stvor koji je pipnuo tastaturu
moderator nekog foruma???
ebem ti i forum, i drzavu i...
ma nek ide sve u 100 lepe!
odo da se pozdravim s drugarima
i vishe se ne vracam ovde!
ko bre moderator??? dokazi i pravim ti drustvo![]()
А овај би црк'о, кад не би забио нос тамо где не треба....![]()
Da smo mi dovoljno jaka drzava, uvek bi pre glasao Tomu Nikolica, ali u situaciji u kojoj se nalazimo mislim da je za nacionalne interese Srbije bolje da Tadic bude predsednik. Ako Toma pobedi ode vlada, satanizovace nas po svetskim medijima (sile mraka i proslosti) i to samo mesec dana pred proglasenje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije. Sta ce to Nikolic da uradi vise od Tadica i Kostunice, da prekine diplomatske odnose?, a ako vec ne postoji nista vise sto moze da se uradi, pa onda je barem bolje da imamo predsednika sa imidzom demokratskog nego nekog koga povezuju sa zlocinama 90' ma koliko to nama bilo apsurdno. Nisam promenio stavove, samo mislim da je ovo mudrije za Srbiju.
Dobro je što ti pojedinci imaju tako visoko mišljenje o sebi...Da li se ovo racuna u dokaz? Da se pozdravimo...sa pojedincima?8-)
ko bre moderator??? dokazi i pravim ti drustvo![]()
Могуће је поздравити се само са једним од њихових никова... :wink:
А што се тиче тих поздрава, и опраштања од форума, они који збиља одлуче да оду, једноставно оду,
не праве никакве опроштајне говоре претходно, а поготово не нападају друге форумаше...8-)
Ако ми је нешто одвратно, то је патетика.
Dobro je što ti pojedinci imaju tako visoko mišljenje o sebi...
Ma propašće i ovaj forum i ova država i sve će da ode u .... nedođiju, sve zbog jedne nesretne vrane...
Е, ако се ти ,адеме, буниш заједно са враном, онда је избор Стреле за модератора пдф филм - пун погодак 100%.![]()
Позориште и Туризам и путовања, Еремита...:-D
Е, ако се ти ,адеме, буниш заједно са враном, онда је избор Стреле за модератора пдф филм - пун погодак 100%.![]()