Ko ce kome neg` svoj svome da zavuce.....

Дачо, ниси у праву,
Приватну хидроелектрану можеш отворити (додуше мало је компликована процедура), постоји чак и кредитна линија за набавку опреме ...

Pa jel ima neko?

Jel postoji privatna elektrana?

Ja sam gledao neku emisiju na TV, gde kažu da je neko imao nameru, ali nije uspeo. Možda je problem sa samim distribuiranjem struje.:think:

PS

U stvari sad sam googlao, postoji od 2007 godine.

Poslednja izmena:
I sam kazes Dok Srbija odluci.... sto u prevodu znaci ne lipsi magare do zelene trave.Znaci da je Srbija cutala ili je Dodik video s kim ima posla pa resio da dela jer za interese Srbije se vise i ne mari i nema ko da mari..Nesto tu ima los miris-pa treba samo utvrditi sta i ko je glavni uzrok tog neprijatnog mirisa.;)

руси су уложили велике паре у републику српску,сада и немци улажу,реп српска ће бити развијенија од србије,главу дајем! што да не иду са швабама у пројекте,боље то него да их опељеше динкић и екипа.додику свака част,најбољи српски политичар на балкану!:ok:

Ako vako nastavi dodik onda cemo mi u Beogradu demonstrirati da se pripojimo RS.

Ma da...sve su ludi da nas prime:lol:

Ne znam da li se sećaš, a možda si i čuo , da je bilo gomila njih tamo koja je naprosto navijala kada su nas ovde bombardovali, sve sa rečenicom :" Nek' i vi osetite kako je to"...i to ne muslimanci i hrvati, već Srbi iz Srpske...valjda nam se svete za nešto što ih je Milošević zahebao i to preko nas običnih ljudi...uopšte ne prave razliku.:roll:

Nek' rade šta god hoće, a vala nek' im se i ovdašnji zemljaci napokon vrate svojim kućama, možda i mi prodišemo ovde.

Back