Ko će doći poslije Vučića?

1757767225563.png

Не треба нама боље сутра, данас нам је супер.

Само је актуелна власт постала досадна, па је треба заменити неким забавнијим.

Неком касирком из Лидла, рецимо.

Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra
Skeptičan sam da smo u stanju da napravimo dobru procenu, kao i izbor ljudi koji bi poveli zemlju u bolje sutra, a to je zato što imamo taj navijački mentalitet + manjak kritičkog mišljenja + većina nema pojma kako se država vodi i kako izgleda funkcionalan sistem.
Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge
Ne, jer se ne zna još uvek kako bolje sutra izgleda - suštinski je to apstraktan pojam kod nas.
U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan
Kontam da ovo važi za tipa 85%+ ljudi u našoj zemlji
Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?
Narod je postao naoštren jer trpi pritisak koji ni sam ne kapira u potpunosti, što se svesti i odgovornosti tiče čak mi se čini da je toga u ovoj situaciji manje no pre izbijanja cele ove situacije.
Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?
Trenutno ne vidim nekog pojedinca koji se ističe ili pak grupaciju koja bi mogla da donese neki opipljiv boljitak, mada suštinski kontam da ne ni bilo ni teško tako nešto pokrenuti ovde pod uslovom da neko hoće da se postavi kao anti-sistemska i anti-kolonijalna ličnost/pokret.

Динко већ влада.

Ради по Србији шта оће, нико му ништа не сме.
AV ga podmece, i stiti, da bi narativ bio, jel njega ocete? ja sam zato i postavio link, evo citiram:

Посао Грухоњића и њему сличних је да отвореним, скоро гротескним заговарањем свега антисрпског, подупиру Вучићев лажни патриотизам.

ko to do sada nije shvatio, nema mu pomoci, da gruho podupire av-a i rezim

AV ga podmece, i stiti, da bi narativ bio, jel njega ocete? ja sam zato i postavio link, evo citiram:

Посао Грухоњића и њему сличних је да отвореним, скоро гротескним заговарањем свега антисрпског, подупиру Вучићев лажни патриотизам.

ko to do sada nije shvatio, nema mu pomoci, da gruho podupire av-a i rezim

Мислим да силно грешиш.

Грухоњић Динко је највећи србомрзац и рушитељ Србије који данас постоји.

Где год је нека побуна против против власти, ето њега првог.

Без обзира што је запослен као професор Универзитета - државног, да руши Србију и мрзи Србе увек има времена.

И толико је моћан, да упркос свему што отворено ради, власт и службе ове земље не смеју ни да га пипну, а камоли неко други. И још су му и држављанство дали, морало се.

Na mesto uzurpatora - niko.

Ako hoćemo pravnu državu onda nije ni bitno ko će doći na mesto protokolarne funkcije, pošto nama državu, po Ustavu i zakonima, od momenta kad je izabran vodi premijer (predsednik ga samo predlaže i to je to). Ovaj uzurpator od predsednika se postavio u prvi plan samo zahvaljujući pogubljenosti naroda i opštem bezakonju. Inače, koliko je bitan faktor, mogu ga i ja zameniti i bolje obavljati funkciju, jer bar neću preuzeti sve druge funcije. A ko će doći na mesto premijera, u ovom trenutku ne možemo čak ni nagađati.

Čak nas dosta više treba zanimati i ko će biti vrhovni javni tužilac, za razliku od ovog koji pokušava i tu funkciju da preuzme.

Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra

Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge

U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan

Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?

Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?

Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket

„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.

Dakle ajde da vas čujem

..ајдеми тебе за промену дачујемо ..односно дачитамо

:kokice:

Мислим да силно грешиш.

Грухоњић Динко је највећи србомрзац и рушитељ Србије који данас постоји.

Где год је нека побуна против против власти, ето њега првог.

Без обзира што је запослен као професор Универзитета - државног, да руши Србију и мрзи Србе увек има времена.

И толико је моћан, да упркос свему што отворено ради, власт и службе ове земље не смеју ни да га пипну, а камоли неко други. И још су му и држављанство дали, морало се.
trebao si da kazes da mislis da gresi Драгомир Анђелковић, a ne ja koji njega citiram: "Посао Грухоњића и њему сличних је да отвореним, скоро гротескним заговарањем свега антисрпског, подупиру Вучићев лажни патриотизам."

jel ti djole uopste razumes ovu recenicu pod navodnicima?
jes jadan rezim, sve radi pod moranjem... ajde ne pricaj bajke

Back