Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.447
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tog levo dole napao tumor i vama je to smešno.
Ja ću privremeno preuzeti upravljanje državom, nešto poput Pape, dok isčekujemo Mesijin povratak.On kad ode mi ćemo čekati na njegov povratak, jel tako @Jugoslav Čvarak
Skeptičan sam da smo u stanju da napravimo dobru procenu, kao i izbor ljudi koji bi poveli zemlju u bolje sutra, a to je zato što imamo taj navijački mentalitet + manjak kritičkog mišljenja + većina nema pojma kako se država vodi i kako izgleda funkcionalan sistem.Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra
Ne, jer se ne zna još uvek kako bolje sutra izgleda - suštinski je to apstraktan pojam kod nas.Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge
Kontam da ovo važi za tipa 85%+ ljudi u našoj zemljiU suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan
Narod je postao naoštren jer trpi pritisak koji ni sam ne kapira u potpunosti, što se svesti i odgovornosti tiče čak mi se čini da je toga u ovoj situaciji manje no pre izbijanja cele ove situacije.Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?
Trenutno ne vidim nekog pojedinca koji se ističe ili pak grupaciju koja bi mogla da donese neki opipljiv boljitak, mada suštinski kontam da ne ni bilo ni teško tako nešto pokrenuti ovde pod uslovom da neko hoće da se postavi kao anti-sistemska i anti-kolonijalna ličnost/pokret.Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?
prvo da vidimo koga necemo, evoKoga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?
AV ga podmece, i stiti, da bi narativ bio, jel njega ocete? ja sam zato i postavio link, evo citiram:Динко већ влада.
Ради по Србији шта оће, нико му ништа не сме.
AV ga podmece, i stiti, da bi narativ bio, jel njega ocete? ja sam zato i postavio link, evo citiram:
Посао Грухоњића и њему сличних је да отвореним, скоро гротескним заговарањем свега антисрпског, подупиру Вучићев лажни патриотизам.
ko to do sada nije shvatio, nema mu pomoci, da gruho podupire av-a i rezim
Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra
Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge
U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan
Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?
Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?
Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket
„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.
Dakle ajde da vas čujem
trebao si da kazes da mislis da gresi Драгомир Анђелковић, a ne ja koji njega citiram: "Посао Грухоњића и њему сличних је да отвореним, скоро гротескним заговарањем свега антисрпског, подупиру Вучићев лажни патриотизам."Мислим да силно грешиш.
Грухоњић Динко је највећи србомрзац и рушитељ Србије који данас постоји.
Где год је нека побуна против против власти, ето њега првог.
Без обзира што је запослен као професор Универзитета - државног, да руши Србију и мрзи Србе увек има времена.
И толико је моћан, да упркос свему што отворено ради, власт и службе ове земље не смеју ни да га пипну, а камоли неко други. И још су му и држављанство дали, морало се.
jes jadan rezim, sve radi pod moranjem... ajde ne pricaj bajkeИ толико је моћан, да упркос свему што отворено ради, власт и службе ове земље не смеју ни да га пипну, а камоли неко други. И још су му и држављанство дали, морало се.
Доћи ће неко ко ће још више да засере.Доћи ће ЗДРАВИ и НОРМАЛНИ ЉУДИ
Ovi sada blokseri neće doći nikada.
Tvoje mišljenje.Ovi sada blokseri neće doći nikada.