Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Koga boli ***** za taj raspali fakultet??? Leglo parazita koji studiraju po 10 godina nikome nije ni potreban. Ja bih ga stalno i blokirao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НПР: Образ. Онај Обрадовић осуђен на 6 или 7 месеци робије. Знаш колико је одлежао? 0 дана.
Зашто те организације уопште постоје? Зато што држава допушта да постоје.
влайко:Факултет Безбедности.

A je li se ugojio u medjuvremenu, ili i dalje ima 35 kg sa sve krevetom?![]()
tesko da ce se ugojiti na bareno jaje i dve kriske leba![]()
Moram da priznam da sam razocaran, jer barem od agresivnih sovinista ocekujem da budu neki krsni momci. 
Koga boli ***** za taj raspali fakultet??? Leglo parazita koji studiraju po 10 godina nikome nije ni potreban. Ja bih ga stalno i blokirao.

Beograd -- Grupa huligana oko pola tri posle ponoći napala studente koji blokiraju Filozofski fakultet. Student lakše povređen kada je pajserom udaren u grudi, piše Blic.
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug
Uz povike "komunjare" i "sve ćemo vas pobiti" napadači su pajserom jurili okupljene studente.
"Stajali smo ispred fakulteta kada se pojavila grupa muškaraca obučenih u trenerke i odmah počela da nas psuje i vređa. Iznenada, jedan od njih izvadio je pajser i kolegu udario po grudima. Sva sreća, samo mu je poderao majicu i ostavio manju modricu", priseća se studentkinja koja je prisustvovala napadu.
Ti deda sa završena tri razreda i velikim odmorom mora da si barem akademik,kad si upoznat s akademskim životom u Srbiji.![]()
Komunjarice JAVI SEEEEEEE(ili si na filozofskom sa Trivuncem?)

Dovoljan mi je komsija sa 29 godina, apsolvent na istoriji na Filozofskom, sa 2 meseca efektivnog rada u zivotu.

Najveći su kritičari ljudi sa tri razreda osnovne.![]()
Evo neonaciste koji je protiv studenata filozofskog. Vjerojatno imaš para pa možeš studirati 10 godina.![]()
Na jednom od video snimaka vidi se kako šef obezbeđenja šutira studenta Kostu Ristića posle čega on pada na zemlju.
A ti bi da se za dzabe studira 10 godina???
Ti to najbolje znades, cim kritikujes tudje postove.

Ja sam svoje odstudirao. Meni je država plaćala. Ne vidim razloga da redovnim studentima ili onium studentima koji su pali jednu godinu, isto država ne omogući besplatno studiranje.
Kosta Ristic NIJE STUDENT FILOZOFSKOG FAKULTETA!!! Prema tome UDRITE xD
Na snimku imas primere ljudi koji doooosta studiraju i to na smerovima za kojima postoji mala traznja na trzistu rada. Po tebi je u redu da takvi ljudi protestvuju za smanjenje skolarina?
Tebi bi trebao još jedan život, a ni tada me nebi dostigao.![]()
Hvalite me usta moja. Nista gore nego kad neko sam sebe hvali, a da nema pojma sa kime prica uopste.
Komunsko-ercegovacki mentalitet.

Jel hoces da kazes da je Kosta student filozofskog? A sta je radio pre par dana na filoloskom? Zasto ne blokira svoj fakultet...Ti ipak znaš najbolje. Jel ti to možda STUDIRAŠ POVIJEST I IMAŠ ONOG DEBILČINU OD PROFESORA,NEONACISTU KOJI JE NAPAO STUDENTE.
Ali ipak da se smanje i recimo Medenici koji je suspendovan zbog polaganja sa puskicama... Koliko je ljudi na plenumu, a koliko na blokadi? Jel su to merodavni studenti? Ako hoce da se kurce nek blokiraju rektorat ili ministarstvo obrazovanja...Oni ne protestiraju samo za sebe nehgo za sve. Ako im pođe za ruke da se školarine ukinu ili smanje,neće se smanjiti samo njima,nego svima.
Vidim tvoj avatar i tvoje postove i sve mi je jasno.![]()
Jel hoces da kazes da je Kosta student filozofskog? A sta je radio pre par dana na filoloskom? Zasto ne blokira svoj fakultet...
Ali ipak da se smanje i recimo Medenici koji je suspendovan zbog polaganja sa puskicama... Koliko je ljudi na plenumu, a koliko na blokadi? Jel su to merodavni studenti? Ako hoce da se kurce nek blokiraju rektorat ili ministarstvo obrazovanja...