Ko blokira Filozofski?

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko god da je umesan u blokadu ima potpuno pravo da se mesa. Sramota je sto studentima sad naplacuju harac za skolarinu oni koji su se besplatno skolovali, one koji su moji roditelji i jos mnogi ovde, besplatno skolovali... Sada su skolarine toliko visoke da je dozvoljeno samo bogatoj eliti da studira.
Тачно тако.
Ma nije bitno ko blokira, blokada je osnovana... Krajnje je vreme bilo da se neko suprostavi i prekine da guta sve sto mu "drzava" servira.
Битно је ко то ради. Битно је да знамо да ли он то ради из искрених побуда или због политичких поена.
Ето данас се он буни за вас, ви га заготивите он постане неко мудо и стрпа паре у џеп, а у ствари се ништа није променило, једна генерација је добила оно што је тражила. А шта је са осталим генерацијама?

Па ишао сам и ја са својим колегама са факса у Немањину 6. Шта сам ја тамо тражио кад се за моју генерацију није ништа променило?
Ми бруцоши смо добили патку...
Али сам ишао, и ићићу сваки пут. Тек да знају да има још незадовољних студената.

Мојим колегама са ФБ-а су испуњени неки захтеви. Колико сам схватио школарине су им преполовљене и имају три или 4 испитна рока бесплатно.
И они знају да за сад не могу да очекују ништа више.

Слажем се, укинимо рангирање, ту се ионако праве највеће малверзације.
Али "другови" марксисти би да се играју револуције. Блокирају факултете и не дају мојој генерацији да одлази на предавања, да науче и да испуне услов.

Драги марксисти октобар је прошао. Следеће године ћу вам пружити подршку, сад више не. Зато пустите моју генерацију да испуни тај услов и сачувај те им новац у џепу.

Tako je. I uvesti fakultet za srpski patriotizam i odbranu srpskih zemalja.
Већ постоји !

Факултет Безбедности.

image.png

Ти си фактор угрожавања. Бићеш приведен ! ;)

Супер је тај факс. Даш паре, одеш 3 године, не би требало да је досадно, после оснујеш агенцију за безбедност и зовеш мене да те сертификујем по повољној цени :mrgreen:

Елем, ФФ. Никад на Филозофском нису постојале "независне" струје, сад испадоше они који нису уз ректора анархисти, против свега... Ајд, добро :roll:

Факултет уопште није спрдња, ал' ајд. кад ви тако гледате.

Траје 4 године и 5. година "мастер".

Факултет јесте доста занимљив, али мора и доста да се учи.

Поготово "основе система безбедности" код професора Стајића који има ненормално висок критеријум. 5 студената му у просеку на испиту положи.

Али ако, тако и треба... Не може свака будала да чува ову земљу.

kada su skinheadsi upali na filozofski vikali ste da ih vlada placa.sada vicete da marks 21 placa vlada..msm el je ovo kolektivno drogiranje?
znate li vi licno ko su bili ti skinsi i ko su ljudi iz marks 21?
naravno da ne znate.tkd cus :cool:

msm kapiram ja da je najlakse biti pristalica teorije zavera i oaliti se na film profesionalac ali ljudi...
zar je nezamislivo da neko sledi svoje ideale a da od toga nema ni dinar?

kada su skinheadsi upali na filozofski vikali ste da ih vlada placa.sada vicete da marks 21 placa vlada..msm el je ovo kolektivno drogiranje?
znate li vi licno ko su bili ti skinsi i ko su ljudi iz marks 21?
naravno da ne znate.tkd cus :cool:

msm kapiram ja da je najlakse biti pristalica teorije zavera i oaliti se na film profesionalac ali ljudi...
zar je nezamislivo da neko sledi svoje ideale a da od toga nema ni dinar?
Има. Али такав је обично инструмент, не вођа у МАРКС21 или у Скињарама.

НПР: Образ. Онај Обрадовић осуђен на 6 или 7 месеци робије. Знаш колико је одлежао? 0 дана.

Зашто те организације уопште постоје? Зато што држава допушта да постоје.

Back