prvo su ih srušli anglosasi..Evo ovoga koji još kuka za bravarevim AVNOJ granicama... kao da su definisane u Svetom Pismu!!!![]()
Nema veze ako mi neko sruši i kuću, samo neka mi ne dira policu sa Komesarskim Sabranim Delima!!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo su ih srušli anglosasi..Evo ovoga koji još kuka za bravarevim AVNOJ granicama... kao da su definisane u Svetom Pismu!!!![]()
Nema veze ako mi neko sruši i kuću, samo neka mi ne dira policu sa Komesarskim Sabranim Delima!!
![]()
Nikad neće bit ni jedinstvena ni cijela,ko ni Jugoslavija.Samo jedinstvena Bosna, jedinstvenu Srbija spasava !!!
Muslimani.Al su zato 95 prihvatili puno gore po njih.Kad su glupi.
Muslije u bosni, a i ono malo hrvata su naša braća i ne žele da se delimo, bure se nalazi na severu i jugu i treba njih potpaliti da se puše...
Mani me licemernih odvratnih 'bošnjaka'!
Na referendumu su se izjasnili da NE žele da žive u zajedničkoj državi sa Srbijom u KRNJOJ SFRJ, u kojoj bi oni bili MANJINA.. ali će rado da žive u zajedničkoj državi u kojoj su oni VEĆINA (gazde)!!!
Tako i danas na silu i uz pomoć MZ žele cijelovitu i jedinstvenu BiH protiv volje 2 naroda.Al oni najviše iseljavaju iz nje.Bolje bi trebalo za njih bilo da prihvate podjelu.Kada je Alija htio stvarati veliku muslimansku Jugoslaviju bez Slovenije i Hrvatske. Rump Yugoslavia bi prirodni priraštejem od 1992. do danas postala dominantno muslimanska država, muslimani u BiH, Kosovu, Srbiji i Makedoniji bi bukvalno pre**bali sve. A onda Alija kao muslimanski Tito.
I oni u Hrvatskoj i Sloveniji! Pa pola Hrvatske i Slovenije su izgradili 'bosanci'! Rudari po Sloveniji, bosanci.. cela bosanska rudarska naselja tamo...Kada je Alija htio stvarati veliku muslimansku Jugoslaviju bez Slovenije i Hrvatske. Rump Yugoslavia bi prirodni priraštejem od 1992. do danas postala dominantno muslimanska država, muslimani u BiH, Kosovu, Srbiji i Makedoniji bi bukvalno pre**bali sve. A onda Alija kao muslimanski Tito.
Kolko godina Dodik najvaljuje referendum i ? Ti na forumu pravis podelu BosneEvo ovoga koji još kuka za bravarevim AVNOJ granicama... kao da su definisane u Svetom Pismu!!!![]()
![]()

I oni u Hrvatskoj i Sloveniji! Pa pola Hrvatske i Slovenije su izgradili 'bosanci'! Rudari po Sloveniji, bosanci.. cela bosanska rudarska naselja tamo...
Ako ti tako kazes....Nikad neće bit ni jedinstvena ni cijela,ko ni Jugoslavija.
Prosto su mi (žalosno) smešne sve one države koje pomažu te tzv. 'bošnjake', a tamo im pod nosom Jevreji tamane Palestince kao pacove... itd...Tako i danas na silu i uz pomoć MZ žele cijelovitu i jedinstvenu BiH protiv volje 2 naroda.Al oni najviše iseljavaju iz nje.Bolje bi trebalo za njih bilo da prihvate podjelu.
??? Šta ti nije jasno oko moga komentara??? Ko je gradio Zagreb?? Purgeri??Koliko godina imaš? Deset? Tuđman i Kučan su nudili Aliji tzv. Zapadnu Jugoslaviju, zajednički izlazak iz Juge, odnosno podjelu na dvije Jugoslavije, što bi tzv. međunarodnoj zajednici lakše leglo. Umjesto šest ambasada, dvije. Ali Alija je odbio takvu pomisao. Bili su tiskani probni dokumenti za takvu opciju.

Svejedno! Lakrdija je da uništiš državu, ali se kao pijan plota držiš njenih unutrašnjih administrativnih granica....prvo su ih srušli anglosasi..

??? Šta ti nije jasno oko moga komentara??? Ko je gradio Zagreb?? Purgeri??
Naravno da je bAlija odbio!! Bolje mala TALIBANSKA državica u srcu Balkana, nego nekakva unija sa Hrvatima i Slovencima u kojoj bi oni bili manjina!!!
I skoro je uspeo: Hrvate su SHEBALI, ali im je Ratko uvalio sveću za pamćenje!!!![]()
Hvala! Pogodio si temu u centar: Sam referendum u Srpskoj sam po sebi nije dovoljan.....Kolko godina Dodik najvaljuje referendum i ? Ti na forumu pravis podelu Bosne![]()
Za sada je to njihov problem: Ovakva Pederacija BiH je odlična odskočna daska za sve razne ilegalne migrante koji legalno stignu u takvu vukohebinu koju su sklepale te svetske debilčine.. a koji onda preko Hrvatske ilegalno ulaze u EU vukohebine!! Svaka im čast.. genijalno....I vraćamo se na prvi korak, veliki zapadni pravedenici ne žele bilo kakvu novu "čistu" muslimansku državu u Europi i zato će BiH ostati cijela i nefunkcionalna.

Bojim se na referendum u Republici Srpskoj, ne bude referendum u Sandzaku ?Hvala! Pogodio si temu u centar: Sam referendum u Srpskoj sam po sebi nije dovoljan.....
Možda tako treba.. da se probude 'srbijanski' Srbi! a mnogi su plakali kada je Tito umro!Bojim se na referendum u Republici Srpskoj, ne bude referendum u Sandzaku ?
ALI, otišla Slovenija, oni ništa, otišla Hrvatska, ništa, .... otišla Bosna, ništa.... otišla C.Gora.. ništa,.... otišla Makedonija.. otišlo Kosovo... ništa.. otići će još ovo..ono.... Možda jednom kažu DOSTA više!!! 

Naravno! Pa Turska već valjda 60 godina čeka prijem u EU!!Bosna jedino moze uci u EU jednim delom spajanjem sa Hr.

Kad nema Hr pored sebe, a sa Grcima i Kipranima nije lako.Naravno! Pa Turska već valjda 60 godina čeka prijem u EU!!![]()
turska amigo ne ceka...a ne ceka zato sto zna da ako udje u eu milioni turaka ce dobiti nogu u dupe samo u svapskoj, a to nijednoj drzavi ne treba takav haosNaravno! Pa Turska već valjda 60 godina čeka prijem u EU!!![]()
Ja se svako veče uspavljujem jednom lepom bajkom: Bila jednom, na brdovitom Balkanu, lepa, bogata država u kojoj su u bratstvu i jedinstvo sretno živeli mnogi narodi i narodnosti, pa neki i budući narodi......jos se zanosite bajkama
i podelse i kazu iz srpske mi hocemo sa srbijom uraaaaa... a iz srbije im stize faksom zivan u svoj njegovoj glavatoj velicini
ili misle da se samo oni pitaju sa kim ce da se ujedinjuju...bem ti mozak.

pa imas taku zemlju..srbiju...eno ti klinci iz novog pazara...imas onu fotku muslimanke i srbina sa kokardom, oboje lepi mladi ljudi grle se i nasmejani... kako to dozivljavaju oni iz komsiluka koji bi sve koji nisu srbi tamanili ybg... zato ce uvek bitu supak sveta.Ja se svako veče uspavljujem jednom lepom bajkom: Bila jednom, na brdovitom Balkanu, lepa, bogata država u kojoj su u bratstvu i jedinstvo sretno živeli mnogi narodi i narodnosti, pa neki i budući narodi......
Usput: Da li je neko 'srbijanske' Srbe pitao za državotvorna uređenja nakon DSR-a???![]()
?? Ulaskom Hrvatske u EU, pola miliona Hrvata je odjurilo u EU države!!! A šta ti lupetaš???turska amigo ne ceka...a ne ceka zato sto zna da ako udje u eu milioni turaka ce dobiti nogu u dupe samo u svapskoj, a to nijednoj drzavi ne treba takav haos
tolike dileje nisu.