- Poruka
- 89.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesi ozbiljan kad si njih preporucio na listi?Šarović, Bakić i Milivojević. Ne znam četvrtog.
Dinko Gruhuru...ovaj...Gruhuru...GruhonjicUglavnom se insistira da tu ne treba da budu aktuelni političari nego novi ljudi. Da ste studenti kome bi sve predložili od poznatih ličnosti da se nadju na listi? Neki verovatno smatraju da tu i ne treba da bude poznatih ličnosti o kojima vlast već ima neki materijal.
Šarović, Bakić i Milivojević. Ne znam četvrtog.
Ahhahaha ovo za Sveta ti je dobroDinko Gruhuru...ovaj...Gruhuru...Gruhonjic
i Svetozar Marovic koji bi trebalo da ima srpsko ddrzavljanstvo a ima iskustva sa Srbijom,bio joj predsednik drzavne zajebnice.
Bakić da mu ponude ne bi pristao jer je frik prosto,nije politicar on je filozof jebiveetar
Ahhahaha ovo za Sveta ti je dobroa trebala bi Srbija da ga izruci stvarno da odrobija ovamo sta je pokrao a i da vijesti ne napadaju Vucica vise zbog toga
Zelim vam svu srecu.Кад ова листа победи, Светозар Маровић више неће моћи да буде заштићен у Србији.
Zelim vam svu srecu.
Kad ce izbori zna li se?
Ne moras, zasto? Pa ja ne glasam u Srbiji.Још се не зна баш тачан датум, али унајвеће пумпамо да буде у право време.
Гледаћу да ти јавим ако сазнам.
Ne moras, zasto? Pa ja ne glasam u Srbiji.
Pa da, to mozeДа пратиш ситуацију. Видим да те занима.
jes vucic je budala da da prelaznu vladu, kako ste vi naivni, ccc. pre ce da vas opali opet zvucnim topom nego sto ce da da prelazuŠarović, Bakić i Milivojević. Ne znam četvrtog.
bice ako ga primoramo, a ako ne, onda neceZnaci bice izbora na jesen a? @Straks92
bakic ce da vas 'apsi, kad dodje nasih 5 minuta, njega cemo za ministra policije umesto krmka kofercetaBakić da mu ponude ne bi pristao jer je frik prosto,nije politicar on je filozof jebiveetar
Boža PrelevićŠarović, Bakić i Milivojević. Ne znam četvrtog.
Dinko Gruhuru...ovaj...Gruhuru...Gruhonjic
i Svetozar Marovic koji bi trebalo da ima srpsko ddrzavljanstvo a ima iskustva sa Srbijom,bio joj predsednik drzavne zajebnice.
On podržava pare, a voli svog zemljaka bivšeg košarkaša.On podržava Vučića i Dodika.![]()
Стракс92Uglavnom se insistira da tu ne treba da budu aktuelni političari nego novi ljudi. Da ste studenti kome bi sve predložili od poznatih ličnosti da se nadju na listi? Neki verovatno smatraju da tu i ne treba da bude poznatih ličnosti o kojima vlast već ima neki materijal.
I ja sam predložila sličnog, samo je moj kandidat s kvačicamasrdjan skoro