Ko bi po vašem mišljenju trebalo da se nadje na studentskoj listi?

Uglavnom se insistira da tu ne treba da budu aktuelni političari nego novi ljudi. Da ste studenti kome bi sve predložili od poznatih ličnosti da se nadju na listi? Neki verovatno smatraju da tu i ne treba da bude poznatih ličnosti o kojima vlast već ima neki materijal.

Interesantnije bi bilo pitanje
Koga bi od forumaša predložili i zašto !?

Ova ekipa. :mrgreen:

4-asa.jpg

Uglavnom se insistira da tu ne treba da budu aktuelni političari nego novi ljudi. Da ste studenti kome bi sve predložili od poznatih ličnosti da se nadju na listi? Neki verovatno smatraju da tu i ne treba da bude poznatih ličnosti o kojima vlast već ima neki materijal.

1) Čedomir Antić
2) Dejan Pas Stanković
3) Tucam Oruđ

ako hocete mene, ja mogu da vam napravim srbiju skoro pa idealnu, imam i veze i titule, i na zapadu, i na istoku, i znam znanje, ne trzim nadoknadu!.

znaci, generalstab zadrzavamo u nasem vlasnistvu, ali ja sam i tu za kompromis, jedna zgrada da se obnovi kao spomenik arhitekture, MODERNE,, a druga u investicije, trange frange, trampov zet, a ne sin, totalno ste izgubljeni, ja vise ne znam sta se pise, i sta su info, a sta dezinfo

AKO 'OCETE, ja cak mogu prvo da izdam poternicu za alexom vucijem, pa onda da mi date vlast. i da uredim zemlju srbiju da bude najbolja na svetu! - sve je do vas, dragi studenti, nije da se namecem, ali....vreme ce proci, i onda....

pazi sta ja citam? aljek se sveti trampu? napumpajte taj narativ, pa da ga srusimo mi ameri. neka se svom caci sveti jajara

e, ali stvarno smo mislili da ga ostavimo jer je imao muda da ode u moskvu, ali ovo svecenje? i to vise njih tako kaze! napumpajte to jos, pa cete da vidite sta cemo mi

Poslednja izmena:

Back