eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
кхм - КО МИ ЈЕ ОБРИСАО ПОРУКУ НА ОВОЈ ТЕМИ и ЗАШТО ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda si se bavio društveno-sendvičarskim radom kao i uvekкхм - КО МИ ЈЕ ОБРИСАО ПОРУКУ НА ОВОЈ ТЕМИ и ЗАШТО ???![]()
Da Komsija nije postao modelator?Možda si se bavio društveno-sendvičarskim radom kao i uvek
Ne odbacujem tu mogućnost kateogorički.Jok bre, ladno je sam stajao tako iskrivljen
Samo takvi mogu biti za SRS Aleksandar Vučić.Ne odbacujem tu mogućnost kateogorički.
Neki su mi pričali da mu je glava u stvari napunjena helijumom, to možda sve objašnjava.
Možda si se bavio društveno-sendvičarskim radom kao i uvek
Mi koji smo Uspeli u životu, možemo da priuštimo da radimo za Pravdu.Па кад можеш ти за џ да кевћеш ...
Znaš onu ploču od Farida Benga i Kolege, Whisky Tequila Jacky bis KokainaStrašan haos je izazvao, pa to se ne može opisati.
Čedivoje jedino može izazvati haos kada u svojoj hacijendi napravi kokain žur. Kakav haos ?, kokaina haos![]()
Mi koji smo Uspeli u životu, možemo da priuštimo da radimo za Pravdu.
У складу је са постављачем исте и његовим политичким "светоназорима".Тема је незамисливо имбецилна.
A tvoji radikaliУ складу је са постављачем исте и његовим политичким "светоназорима".
Znači priznaješ da kad DS uskoro dođe na vlast, ti nećeš imati nijedan argument.Ево прилике да те нешто научим !
Правда је закон победника,
према томе нема потребе да се за њу било ко бори !
Не зову вас за џабе Будале.
Imaju li dovoljno za cenzus, onako, samostalno?Znači priznaješ da kad DS uskoro dođe na vlast, ti nećeš imati nijedan argument.
Znači priznaješ da kad DS uskoro dođe na vlast, ti nećeš imati nijedan argument.