Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Meni se čini da su svi pisci nezadovoljni sobom, svojim pisanjem, životom, poretkom sveta ... kad ne pišu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste...Ali nekako samo ko da pisanjem sebi prave predjela-nikad nisu do kraja zadovoljni napisanim
i nikad da se zasite...Jesi li nekad vidla baš jako debelog spisatelja? Ja nisam! Onako malo punijeg ok,
ali baš,ono 150 kila i to-nikad!
E pa ne može kad su im pisanija ko predjela...Kaj veliju dečki-domjenak...
Malo proslave,pregrizu i onda počnu uočavati te ovo,te ono...
Posle više godina bi se najradije odrekli neke priče,romana,pesme...
I jedu se ko beli lebac!
Jadni ljudi...![]()
Šalu na stranu, upoznala sam dva domaća pisca ("renomirana"), i veoma se razočarala.
Aj što su (bili) sujetni do zla boga, nego sam sa jednim od njih, kao sedamnaestogodišnjakinja, imala veoma neprijatnu situaciju.
On se vadio da nije znao koliko mi je godina, te da je bio pijan, ali ostaje činjenica da je ispao prostačina, iako je važio za tzv. "urbanog" pisca. Posle toga više nisam mogla da ga čitam. Ponekad nije dobro upoznati pisca.
Upoznala sam i druge pisce, manje "renomirane", i nisam mogla da im pronađem zajednički imenitelj.
Mada, postoji izvesna podela kod naših pisaca na:
guslare
mejnstrim
alternativu
i čim vam se deklarišu kao pripadnici ovog ili onog pravca, budite sigurni da su foliranti.
Takođe, domaći pisci se dele na
muške
i
ženske
pa unutar te podele postoji i ona gornja, malopre navedena.
Takođe, domaći pisci se dele na
muške
i
ženske
pa unutar te podele postoji i ona gornja, malopre navedena.
Basara? (Mora da je Basara).
Najbolji knjizevnici ( i zenski i muski) vole zivotinje.
Ja citam i kupujem ( ovo je druge jos vaznije)samo knjige onih za Koje znam da su imali ili imaju psa ( moze i macka)
Najbolji knjizevnici ( i zenski i muski) vole zivotinje.
Ja citam i kupujem ( ovo je druge jos vaznije)samo knjige onih za Koje znam da su imali ili imaju psa ( moze i macka)
[Dragoljub, Borkinja i Ljilja pisu, a imaju i pse i macke.
Ja nigde nisam napisala da velicina psa ima veze sa velicinom pisca.
Shopenhaier je imao samo pudlicu, mali pas, veliki covek.![]()
Ma znam da nisi ti napisala, nego ja nešto, onako za sebe, razmišljam.![]()
Ako hoces da budes velika kao Sopenhauer, kupi si pudlicu...![]()
nije
Jedan pokojni.
- - - - - - - - - -
Dobro.
Imam i imala sam pse i mačke.
A i još ponešto, divlje.
O mrtvima sve najbolje. Oni su prevazišli ograničenja svoje duše i svog tela.
Žene, kad spomenu da neko ima psa ili mačku, podrazumevaju pre brigu o nekom ili nečem nego samo vlasništvo. I onda se nadaju da neko taj koncept brige o nekom ili nečem prenosi i na stvari oko sebe. Po toj logici, pisci sa domaćim životinjama trebali bi biti bolji ljudi, ako ne bolji pisci, a ono sa boljim odnosom prema svojim junacima i čitaocima.
A muškarci podrazumevaju vlasništvo? I onda se nadaju da neko taj koncept vlasništva prenosi i na stvari oko sebe (pretpostavljam i ljude)?![]()
Kažu da izbor psa mnogo govori o čoveku. Koli, pudla i nemački ovčar su najinteligentniji psi.
I sad mi nešto pade na pamet - Pavić je imao barzoje (oni su na 75. mestu rang liste inteligencije).
Pa eto , ja sam ponosna vlasnica jednog boldovanog ( al nijee Lesi), all ne pisem..hallalKažu da izbor psa mnogo govori o čoveku. Koli, pudla i nemački ovčar su najinteligentniji psi.
I sad mi nešto pade na pamet - Pavić je imao barzoje (oni su na 75. mestu rang liste inteligencije).