ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
okej, našao sam
"Zagonetka", od Bukovskog
svejedno, vidim da niko i nije imao pojma..
sve kao i uvek moram sam
"Zagonetka", od Bukovskog
svejedno, vidim da niko i nije imao pojma..
sve kao i uvek moram sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je malo splasnula praznična euforija, ja bih postavila pitanje.
Njegovo najpoznatije delo je omiljena knjiga i onima koji ništa nikad pročitali nisu. U svakodnevnom razgovoru je poželjno ne pominjati ga, kako bi se predupredila brzošireća influenca facijalnih eksprecija tipa sad2: (Bilo da ste okruženi jedrim omladinkama, apsolventima fakulteta za bezbednost, velemajstoricama za izradu gurabija...bez razlike, svi osete behar oko srca. Pominju se i dve (neidentifikovane) bebe sa sličnom reakcijom.)
Kolekcionarstvo različitih izdanja te knjige je (u poređenju sa dokoličarstvom kakvo je sakupljanje igračkica iz Kinder jaja) gejzir za napajanje telesnog i duševnog zdravlja, te je neuvrštavanje istog u olimpijske discipline eksplicitna blasfemija.
Kao da je, uostalom, bitno što je glavni motiv te knjige očaj prevarenog muža, potpaljen pustinjskim suncem i žeđu.
O kojoj knjizi je reč?

Pilot.
Engleski pilot?
Sent Egziperi?
U kom delu začuđena gomila posmatra avion kako ispisuje reklamu na nebu, te sasvim zaboravljaju na pojavu predsednika vlade zbog kojeg su se i okupili?
Pa da. Počeli ste da me brinete.
Mali princ je, nezvanično, druga najprodavanija kjiga ikad.
U kom delu začuđena gomila posmatra avion kako ispisuje reklamu na nebu, te sasvim zaboravljaju na pojavu predsednika vlade zbog kojeg su se i okupili?

Na ovo pitanje samo Nora nema pravo da odgovara.![]()
Zašto je 16.06. najvažniji datum svetske književnosti?

"Gđa Dalovej"...hajde pitaj![]()
Predsednik vlade prolazi, a onda se pojavljuje aviona koji im odvlači potpuno pažnju, tako da zaboravljaju na kola sa predsednikom vlade.
Da, ali i ne znaju svi da je u kolima on, već nagađaju da je neko ko ide u dvor na prijem. A oni su zatečeni na ulici, kako se ko našao, čini mi se.
Mada, nije važno, nego, volim tu knjigu, setila bih se sigurno.
A ovo što Šejd pita takođe ima veze sa stream of consciousness.
Da, nagađaju. Jeste, spontano se okupljaju.
Pa reci onda, ja ne znam.![]()