- Poruka
- 60.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, je l ovo Džojsov "Uliks", ja mislim posmatra ih dvogledom.

Igra se s vršnjakom![]()
![]()
Ako se on zove Hans, a rođak mu se zove Joahim. Hans se zaljubljuje u Klavdiju. Koje delo je u pitanju?
Ok, i mislio sam da će ti biti lako.
Hajmo ovako,
U jednom delu ime Kventin nose i muški i ženski lik. Koje je to delo?

Pojma nemam.![]()
Ja jesam diplomirao književnost, ali to ne znači da sam čitao svaku knjigu koja je ikad napisana.![]()

A ja jesam? Hvala ti što misliš da sam Metuzalem i to lud.
Ako si studirao književnost i provukao se bez ovoga, klanjam ti se.
Francuska književnost i preko ovoga ni mrvicu pomoći nećeš dobiti![]()

Nora, jedan ispit iz književnosti ima npr. 15 kombinacija po 3 pitanja.
Dovoljno je da znaš tu jednu koju izvučeš.
Jedino mož' da bude "U potrazi za izgubljenim vremenom" jer sam to ostavio po strani, tj. tu kombginaciju nisu bio spremao jer je obimna ko 4 obične.![]()
Bravo! Dečak je Prust, a ova scena je, ako se dobro sećam, u prvom delu, U Svanovom kraju.
Nikad nisam imala prilike da izvlačim pitanja (kod mene je drugi princip bio), a i da jesam, garant bih izvlačila isključivo ona koja nisam spremala.
Nemoj da propustiš Prusta. Ja sam oduševljena bila (još me drži, zimus sam ga čitala).
Jesi li baš svetsku završio ili neku od onih grupa koje se završavaju sa "i književnost"? Nikad nisam uspela da pohvatam čega sve tu ima među onim 01 - 99 (ili koliko već).
Sve mi se nekako činilo da istovremeno postoje "srpski jezik i književnost" i "srpska književnost i jezik" u čemu ne vidim baš mnogo smisla.

Don't know.
Nek bude to to za večeras, odoh pod tuš, možda će sutra neko znati.
Sweet dreams.![]()

Koji roman se završava rečenicom Govna.?
" Pukovniku nema ko da piše " Markes