Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.985
Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njomA meni nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njomA meni nista

Leelee, kolko sam ljudi zaprosilaUkratko
Ja kad nekom srcem poruku, zaprosim ga, čisto da znaš da se ne precepiš
Hoću ako nisu sa jabukamaPa ja sam se bar potrudila
A kakvo mišljenje imam o onome o kome sam pisala, i ovo je previše. Pljuc. Ajmo dalje, imam još 2 kolača, ja pravila, oš?

Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njom

Treba ti boing dreamliner jbtKako nisi?
To je samo 1100 km.
E Snovko ima sreće, jabuke, griz i čokoladaHoću ako nisu sa jabukama

Imate celu noć pred sobom. Moliću detaljeMožemo opet, ako ti je nesto nejasno

E dobićeš kolač znaš kad-n i k a dZato mi vise nisi omiljena Minka

Treba ti boing dreamliner jbt
Baš je srećnikE Snovko ima sreće, jabuke, griz i čokolada

To nije ulaganje para vec bacanje istih..ono tvoje su pa radi sta oces, ali ulaganje novca je ulaganje u posao, zemlju, nekretnine ev hartije od vrednosti, cisto da ne mesamo babe i zabeDa
Gledam neki nacin da ulozim pametno pare, ovo mi delovalo pametnije od kladionice a nisam ni ulozio velike pare.
E dobićeš kolač znaš kad-n i k a d

Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..Imate celu noć pred sobom. Moliću detalje

Pa nećeš da raketiraš susjedu.Moze i Saab Gripen, Cesi hoce da ih prodaju i kupe F-22.
To nije ulaganje para vec bacanje istih..ono tvoje su pa radi sta oces, ali ulaganje novca je ulaganje u posao, zemlju, nekretnine ev hartije od vrednosti, cisto da ne mesamo babe i zabe

Ja ne želim da ti budem omiljena MinkaTako ne pomazes sebi da mi budes omiljena Minka
 dapače!
 dapače!Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..

Pa nećeš da raketiraš susjedu.

Raskomoti se slobodno, samo da uzmem svesku i olovku. E, sad može....Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..
Ja ne želim da ti budem omiljena Minkadapače!

Da bi ulagao u akcije morao bi ozbiljnije da pratis kretanja na trzistu i kako se koje kotiraju kroz par godina.Nemam uslov za nekretninu
Mada treba sa bankom da vidim kako ide ovo za hartije od vrednosti, tu me malo jezik zeza.
E pa i meni si srcovala poruku onomad.Dajte mi vremena da spremim PVO

Samo OmeruA burek i kolaci?