Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.985
Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njomA meni nista![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njomA meni nista![]()
Leelee, kolko sam ljudi zaprosilaUkratko
Ja kad nekom srcem poruku, zaprosim ga, čisto da znaš da se ne precepiš
Hoću ako nisu sa jabukamaPa ja sam se bar potrudila
A kakvo mišljenje imam o onome o kome sam pisala, i ovo je previše. Pljuc. Ajmo dalje, imam još 2 kolača, ja pravila, oš?![]()
Evo ako Shadow ne mogne oba, dogovori se s njom![]()

Treba ti boing dreamliner jbtKako nisi?
To je samo 1100 km.
E Snovko ima sreće, jabuke, griz i čokoladaHoću ako nisu sa jabukama![]()
Imate celu noć pred sobom. Moliću detaljeMožemo opet, ako ti je nesto nejasno![]()

E dobićeš kolač znaš kad-n i k a dZato mi vise nisi omiljena Minka![]()
Treba ti boing dreamliner jbt
Baš je srećnikE Snovko ima sreće, jabuke, griz i čokolada![]()
To nije ulaganje para vec bacanje istih..ono tvoje su pa radi sta oces, ali ulaganje novca je ulaganje u posao, zemlju, nekretnine ev hartije od vrednosti, cisto da ne mesamo babe i zabeDa
Gledam neki nacin da ulozim pametno pare, ovo mi delovalo pametnije od kladionice a nisam ni ulozio velike pare.
E dobićeš kolač znaš kad-n i k a d![]()

Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..Imate celu noć pred sobom. Moliću detalje![]()

Pa nećeš da raketiraš susjedu.Moze i Saab Gripen, Cesi hoce da ih prodaju i kupe F-22.
To nije ulaganje para vec bacanje istih..ono tvoje su pa radi sta oces, ali ulaganje novca je ulaganje u posao, zemlju, nekretnine ev hartije od vrednosti, cisto da ne mesamo babe i zabe

Ja ne želim da ti budem omiljena MinkaTako ne pomazes sebi da mi budes omiljena Minka![]()
Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..
Pa nećeš da raketiraš susjedu.

Raskomoti se slobodno, samo da uzmem svesku i olovku. E, sad može....Sve je počelo kad sam se rodila jedne jeseni..
Ja ne želim da ti budem omiljena Minkadapače!

Da bi ulagao u akcije morao bi ozbiljnije da pratis kretanja na trzistu i kako se koje kotiraju kroz par godina.Nemam uslov za nekretninu
Mada treba sa bankom da vidim kako ide ovo za hartije od vrednosti, tu me malo jezik zeza.
E pa i meni si srcovala poruku onomad.Dajte mi vremena da spremim PVO

Samo OmeruA burek i kolaci?![]()