Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da bi ulagao u akcije morao bi ozbiljnije da pratis kretanja na trzistu i kako se koje kotiraju kroz par godina.
Mislim znam da je omiljeni Balkanski hobi da padnu sa neba al ne biva.

Gledam samo one koje imaju dodira sa mojom firmom jer pravimo punjace za hibride i elektroniku za automobile.
BMW i Toyota su nam najveci klijenti.
Interesujem se i za naftne kompanije jer je nusproizvod rafinisanja sirove nafte bitumen tokom leta i mazut tokom zime a oba su potrebna daleko vecem broju ljudi nego benzin ili dizel.

Gledam samo one koje imaju dodira sa mojom firmom jer pravimo punjace za hibride i elektroniku za automobile.
BMW i Toyota su nam najveci klijenti.
Interesujem se i za naftne kompanije jer je nusproizvod rafinisanja sirove nafte bitumen tokom leta i mazut tokom zime a oba su potrebna daleko vecem broju ljudi nego benzin ili dizel.
Pa istrazi malo..

@Princeza na zrnu graska znam da brzo bogacenje nije moguce i da ce prlazak u plus potrajati najmanje deceniju ;)
Pa mislim, desava se i bez malverzacija..tipa ona zenska sto je izmislila onu uvrnutu gumicu za kosu sto ne cupa, silne pare pokupila :D
Al generalno, ne moz trafiku da otvoris da te ne hebu monopoli, lobiji i korupcija

bad girls club fighting GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back