- Poruka
- 55.168
I srecan praznik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li na poslu?I srecan praznik

Što bolan provociraš ženu?Jesi li na poslu?

Super su mi ovi sobovi, pogotovo ovaj bijeli. Koja dobra animacija.

Jede kasno pa od šećera mu se zamuti.I koliko vidim, samo su ih četvorica, Konj je one ostale izmislio.![]()

Za svakog onog A, B, C, D.. dodao po jednog irvasa. Veselo je njemu.Jede kasno pa od šećera mu se zamuti.![]()
Ljudi su željni klasičnog Diznija, tradicionalnih vrednosti. Ovaj film se praktično ponovo snima i prepravlja jer su videli da će bankrotirati. Okultna oligarhija sa kompanijom Dizni kao očiglednim eksponentom forsira vouk kulturu i ljudi to čitaju i već im je pun kufer. Ako praviš reklamu za vouk, nema profita, a oni su hteli da prave reklamu i masno da zarade na njoj.Jel može ovo ukratko? Mrzi me da gledam. Samo sam početak gledala i kao da su ipak stavili patuljke.
Gledala sam jedan video sinoć i neka mlada devojka je objasnila zašto ljudi ne vole taj woke swich.Ljudi su željni klasičnog Diznija, tradicionalnih vrednosti. Ovaj film se praktično ponovo snima i prepravlja jer su videli da će bankrotirati. Okultna oligarhija sa kompanijom Dizni kao očiglednim eksponentom forsira vouk kulturu i ljudi to čitaju i već im je pun kufer. Ako praviš reklamu za vouk, nema profita, a oni su hteli da prave reklamu i masno da zarad na njoj.
Švabe. Namerno ne znam. Rudolf, Donner, Fiksen, Blicen, Glicen...Pitanje za kviz. Kako se zovu Deda mrazovi irvasi?
I to mi ima smisla. Lično nemam ništa protiv crnih glumaca. Ali meni je Arijel bela sa crvenom
kosom i to je to. Nemam ništa ni protiv filma ali je kopiran crtani. Ništa novo nisu dodali.
Ajmo pokrenuti peticiju da naprave Lethal Weapon s tamnoputim Mel Gibsonom!I to mi ima smisla. Lično nemam ništa protiv crnih glumaca. Ali meni je Arijel bela sa crvenom
kosom i to je to. Nemam ništa ni protiv filma ali je kopiran crtani. Ništa novo nisu dodali.

Ajmo. A da Glover bude žena.Ajmo pokrenuti peticiju da naprave Lethal Weapon s tamnoputim Mel Gibsonom!![]()
sa brkovima, naravno.