Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.142
I neka ga nazovu - Što je to Glover bez brkova.Ajmo. A da Glover bude žena.sa brkovima, naravno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I neka ga nazovu - Što je to Glover bez brkova.Ajmo. A da Glover bude žena.sa brkovima, naravno.

Što su s njim uradili? Žene istjerivači?Nemam ništa ni protiv žena ali nov film Isterivači duhova je čisto njesra.
Nemam ništa ni protiv žena ali nov film Isterivači duhova je čisto njesra.
Ekstra avatarDobar dan.![]()

https://www.google.com/search?q=ist...DAIgGAZAGBJIHAzEuMaAHkgY&sclient=gws-wiz-serpŠto su s njim uradili? Žene istjerivači?
Dobar dan radni narode (i onima koji to nisu)Pa meni se svidja nov Supermen. Čovek od čelika.To se videlo i po trejleru.
Rimejk ne moze da bude dobar ako je original bio hit.

Što je sljedeće? Women in black!
A imaš i ovaj ali nisam gledala. Samo sam bacila pogled, čini se da nije katastrofa.
Ovaj, izvini , ali ima već. Igra onaj lik što igra Tora.Što je sljedeće? Women in black!
Moje savet ti je da i ti nakriviš novogodišnju kapuMozda mi kazu idi odmori
Ko uz rac zakljucan sertifikat najvecem dr kadziji od svih
Da sednes i places
i opušteno.Pa meni se svidja nov Supermen. Čovek od čelika.

Nova serija u najavi. Dvije i po žene!

Jbg publika se menja. A menja se i naš ukus. Lično ne volim previše scena borbi u filmovima.Original je iz 70-ih a filmovi tog zanra dosta zavise od specijalnih efekata koji su danas u pojedinim situacijama daleko bolji nego tada.
T-1000 iz Terminatora 2 se i danas odlicno drzi.
Kuglica kojm Kevin Mekalister pogodi razbojnika medju oci je takodje uradjena preko kompa, nije bila prava kuglica. Sa paukom je prica obrnuta![]()
Jel svi treba da imamo novogodišnje avatare?Moje savet ti je da i ti nakriviš novogodišnju kapui opušteno.

Ne moraš skloniti more, nisam ni ja.Jel svi treba da imamo novogodišnje avatare?
Da sklonim more?
Jbg publika se menja. A menja se i naš ukus. Lično ne volim previše scena borbi u filmovima.
Kad ne preteruju sa tim može da ispadne solidan film.
Jel svi treba da imamo novogodišnje avatare?
Da sklonim more?

Na to more samo prikačiš tortu i novogodišnju kapu i rešeno.Jel svi treba da imamo novogodišnje avatare?
Da sklonim more?