Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zag:

Fire Love GIF by Esen Demirci

Jel može ovo ukratko? Mrzi me da gledam. Samo sam početak gledala i kao da su ipak stavili patuljke.
Ljudi su željni klasičnog Diznija, tradicionalnih vrednosti. Ovaj film se praktično ponovo snima i prepravlja jer su videli da će bankrotirati. Okultna oligarhija sa kompanijom Dizni kao očiglednim eksponentom forsira vouk kulturu i ljudi to čitaju i već im je pun kufer. Ako praviš reklamu za vouk, nema profita, a oni su hteli da prave reklamu i masno da zarade na njoj.

Ljudi su željni klasičnog Diznija, tradicionalnih vrednosti. Ovaj film se praktično ponovo snima i prepravlja jer su videli da će bankrotirati. Okultna oligarhija sa kompanijom Dizni kao očiglednim eksponentom forsira vouk kulturu i ljudi to čitaju i već im je pun kufer. Ako praviš reklamu za vouk, nema profita, a oni su hteli da prave reklamu i masno da zarad na njoj.
Gledala sam jedan video sinoć i neka mlada devojka je objasnila zašto ljudi ne vole taj woke swich.
Jedan od bitnijih razloga je taj što su generacije i generacije odrastale uz neke crtane i zavolele.
A ljudi kad nešto zavole ne vole da se to menje. Naročito kad im diraš detinjstvo.

I to mi ima smisla. Lično nemam ništa protiv crnih glumaca. Ali meni je Arijel bela sa crvenom
kosom i to je to. Nemam ništa ni protiv filma ali je kopiran crtani. Ništa novo nisu dodali.

Takvi su im skoro svi u poslednje vreme. Prekopiraju crtani kako bi napravili igrani film ali glumci ne mogu da docaraju tu magiju kao sto su to uradili animatori ranije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back