- Poruka
- 35.962
Pesma za taba. Al volem da ga grizem.Ko komarac, na slamčicu.
A i zamene pesma...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pesma za taba. Al volem da ga grizem.
Ja još pamtim Karlosa stjuarta, ja koja ne pokazujem baš otvoreno naklonost, toliko sam buljila da je i muž primetio i zezao me!Inače, da vas ne davim kao Haurd kad je bio astronaut,
sad ću i više neću pisati,
ali posada leta kad sam išla u Portugaliju je bila mmmm.
I opet mmmm.
Mislila sam da takvi postoje samo u filmovima.
A nazad su bili tipa Vuk Kostić![]()
Jedu ako su zatvorene bez hrane i vode, a UVEK je to bio slučaj u tim pričamaI jedu te kad pandrkneš. A možda i psi to rade, nemam pojma.
Nemoj da mi diraš Vexy!gospodžo napustite objekat
Pogledajte prilog 1647844
Ko ne plati na mostu, platiće na ćuprijiKako se ono ovde kaže?
Šta dobiješ na ćupriji, na mostu izgubiš. Takonešto
Aaa e pa dobro ondak, izvinjonjo... ja sam mislio da je neki ubačeni provokatorNemoj da mi diraš Vexy!
Iako znam da se šališ!
Jako se radujem što je došla kod nas!
Nek da sliku pit bula.
Njih prepusti meniAaa e pa dobro ondak, izvinjonjo... ja sam mislio da je neki ubačeni provokator

Kako je on gotivan!

Hahaha, ovo moram upamtiti, sad ću ga i ja tako zvati.Kako je on gotivan!
Inače kod nas ga redovno pogrešno zovu DŽDŽI KEJL![]()

Pa ne znaš našu Vexy. Godinama nosi meduAaa e pa dobro ondak, izvinjonjo... ja sam mislio da je neki ubačeni provokator
Zagrli me ti i oprosti mi...Njih prepusti meni![]()
Mjok. Agi, pusti Žiži sa lanca, paš da vidiš frke. Idem dok me ne izbace ne sa Krste, nego sa planete.Njih prepusti meni![]()

Nas dve kad bi krenule u kaznenu ekspediciju to bi bila Hirošima i NagasakiMjok. Agi, pusti Žiži sa lanca, paš da vidiš frke. Idem dok me ne izbace ne sa Krste, nego sa planete.
Od tih 900 ja sam napisala 899.Napredujete svaka cast.od juce skoro 900 poruka
U to ime zna se..muzikica za dušu
Nek da sliku pit bula.
Joj on je meni jako seksi

neka..moje zapažanje je bilo u pozitivi...meni je drago kada pišete što znaci da se družite a to je baš lepoOd tih 900 ja sam napisala 899.
Šalim se, al me juče ufatila skribomanija

Znamneka..moje zapažanje je bilo u pozitivi...meni je drago kada pišete što znaci da se družite a to je baš lepo
inace, imas javeci broj poruka u ovoj kafani![]()

Znam, a meni je očajanJoj on je meni jako seksi![]()

Ih koliko su me ovde zezali zbog njega!Znam, a meni je očajan![]()