- Poruka
- 17.093
Izvinjavam se na negativnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ne plati u Paraćinu plati na Ćupriji, tako valjdaKako se ono ovde kaže?
Šta dobiješ na ćupriji, na mostu izgubiš. Takonešto
Nikad ne znam kad se šališ. Imaš minut da zaždiš kući. Šta čekaš?Ko ne plati u Paraćinu plati na Ćupriji, tako valjda

Opet lupetaš, ajde vuci se kućiKo ne plati u Paraćinu plati na Ćupriji, tako valjda

Izvinjavam se na negativnosti.

Opet lupetaš, ajde vuci se kući![]()
Svidja mi se bojaOšišala sam se danas samo ušla i cap.
I nije mi žao.
Nemojte da se zgrozite. Znate da sam sva dramatična :ironijanasvojračun:Pogledajte prilog 1647854

Pa nismo baš, nisam pozitivno naelektrusana. Ponedeljak je. A rođena u ponedeljak, bem ligaIzvinjavam se na negativnosti.
Prošlo vreme. Odbaguj prsrrstttSvidja mi se boja
![]()
NEČUgospodžo napustite objekat
Pogledajte prilog 1647844

Ne razumemProšlo vreme. Odbaguj prsrrsttt
Kad ti točak uvali u sneg i vrti u praznoNe razumem
sta znaci odbagovati prst?
u skoli sam ucio francuski...
![]()
Oprosti što ću ipak pitati, zašto si ovoliko odrezala?Ošišala sam se danas samo ušla i cap.
I nije mi žao.
Nemojte da se zgrozite. Znate da sam sva dramatična :ironijanasvojračun:Pogledajte prilog 1647854
Ocigledni nisi shvatila moj odgovorKad ti točak uvali u sneg i vrti u prazno
Ne mogu RouzMeri. Dugačka kosa i zima. Raste prebrzo. To će do proleća biti ok. Sad je opet do ramena. Moram da ošišam da liči na nešto. A ko frizerke se, molim te, naručujeOprosti što ću ipak pitati, zašto si ovoliko odrezala?
Doduše, narast će, bitno je da si zadovoljna.

Ne razumemo ni mi sami sebe. Ništa pametno nisi propustila.Nista vas ne razumem poslednje dve strane.
Nema veze![]()
Eee moja ti, sta sam ja sve pametno propustila...Ne razumemo ni mi sami sebe. Ništa pametno nisi propustila.
Misliš li isto što i ja?Eee moja ti, sta sam ja sve pametno propustila...