- Poruka
- 16.945
Hahahaha bog mi dao oči bar da gledam ako ne pipam.za posadu za nazad
A ta dvojica ako nisu braća onda su tata i sin. Ili kopija Kostića.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha bog mi dao oči bar da gledam ako ne pipam.za posadu za nazad

ma nek je pufnasto kolko oće, mačka je lepša, jer prede, ende

Nemam, bilo me sramota da slikam.Odakle sad ovaj s bernardincima?
A Čuki, pretpostavljam, nema sliku posade.

Odakle sad ovaj s bernardincima?
A Čuki, pretpostavljam, nema sliku posade.

Od gabarita kod nas. Napune kadu do vrha, legnemo u nju. Koliko litara vode izadje pomnoze sa 10e@Senna koliko ti placas grobna mesta, da uporedim?
I mene bi bilo.Nemam, bilo me sramota da slikam.![]()

I jedu te kad pandrkneš. A možda i psi to rade, nemam pojma.ma nek je pufnasto kolko oće, mačka je lepša, jer prede, ende![]()
Ja cu da se ukopam uspravno. Da ustedim na prostoruGodisnje?
Iskreno zabole me, ranije sam mislila da platim da me sahrane poredOd gabarita kod nas. Napune kadu do vrha, legnemo u nju. Koliko litara vode izadje pomnoze sa 10e
200 lit x 10e
Nisam ja krupan postedecu familiju
gospodžo napustite objekatma nek je pufnasto kolko oće, mačka je lepša, jer prede, ende![]()
Jedva sam ubedio ove u opstini da me ni slucajno ne sahranjuju u aleji velikanaIskreno zabole me, ranije sam mislila da platim da me sahrane pored
bate i seke. A sad baš me briga. Kao što će druge biti briga da
plaćaju.
Znaš li ti, Senna, da sam i ja i moja sestra jedva dokazale da smo žive?Jedva sam ubedio ove u opstini da me ni slucajno ne sahranjuju u aleji velikana
Ne znam da li sam vam pominjao, ja sam u prethodnom životu živeo u Portugaliji, da, da... zvao sam se Žoao Nunješ doš Santoš, a zvali su me Žoi..Piši briši.

Imaš odgovor, Čuki. Svi mi volimo život.volim život ili volim kad sama odlučim, pitanje je.
Da zapalis cigaru?Da li most ili terasa pitanje je.