- Poruka
- 48.434
Ups, I did it againE pa i meni si srcovala poruku onomad.
Moram da razmislim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ups, I did it againE pa i meni si srcovala poruku onomad.
Moram da razmislim![]()

Da bi ulagao u akcije morao bi ozbiljnije da pratis kretanja na trzistu i kako se koje kotiraju kroz par godina.
Mislim znam da je omiljeni Balkanski hobi da padnu sa neba al ne biva.
Kako je krenuo ima se propije zbog komšiniceOpa srce neko. A ti se snowko kockaj.
gde će joj duša...Ne možeš da se kontrolišeš, namigušoUps, I did it again
Ćao, mačkoNe možeš da se kontrolišeš, namigušo![]()

Pa istrazi malo..Gledam samo one koje imaju dodira sa mojom firmom jer pravimo punjace za hibride i elektroniku za automobile.
BMW i Toyota su nam najveci klijenti.
Interesujem se i za naftne kompanije jer je nusproizvod rafinisanja sirove nafte bitumen tokom leta i mazut tokom zime a oba su potrebna daleko vecem broju ljudi nego benzin ili dizel.
Pa istrazi malo..
Pa mislim, desava se i bez malverzacija..tipa ona zenska sto je izmislila onu uvrnutu gumicu za kosu sto ne cupa, silne pare pokupila@Princeza na zrnu graska znam da brzo bogacenje nije moguce i da ce prlazak u plus potrajati najmanje deceniju![]()
Brzo bogacenje je moguće! Doduše nosi odredjene rizike....@Princeza na zrnu graska znam da brzo bogacenje nije moguce i da ce prlazak u plus potrajati najmanje deceniju![]()
Igras se zivotom, sad kad Cera naidje...Ćao, mačko![]()
Pa mislim, desava se i bez malverzacija..tipa ona zenska sto je izmislila onu uvrnutu gumicu za kosu sto ne cupa, silne pare pokupila
Al generalno, ne moz trafiku da otvoris da te ne hebu monopoli, lobiji i korupcija

Il ako te use.re da budes na pravom mestu u pravo vreme sa pravim ljudima i znas to da iskoristisBrzo bogacenje je moguće! Doduše nosi odredjene rizike....

Sto bre...ozenis neku iz kartela i etoZnam ali ne mogu da prodajem drogu kao Eskobar![]()

Ti kući! Odmah!Udri namigušu![]()
Lucija i Snupi se tukuTucaaaa![]()

Pa ti si tu da me braniš od namigušaPa ga pusti u kafanu!![]()

Da ga ne puštaš nigde više, na ljis pogotovo..Pa ga pusti u kafanu!![]()