- Poruka
- 79.692
Neka ste vi svi normalni ako ste dočekali da vas ja moderišem. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kornjača potemkinNemi film? Dve reci?
Veliki diktator?
Pa kad si zapeo - Hoću ja, hoću ja...Neka ste vi svi normalni ako ste dočekali da vas ja moderišem.![]()
Ćuti tu da te ne banujemPa kad si zapeo - Hoću ja, hoću ja...
Evo, neću više nikadĆuti tu da te ne banujem
Ćuti tu da te ne banujem
Meni nije. Em je ćelavom latinicom, em treba da bude Trnova Ružica. Samo kažem...Smesan mi sopstveni nik![]()
Iskreno Trnova Gyzica zvuci lepse.Meni nije. Em je ćelavom latinicom, em treba da bude Trnova Ružica. Samo kažem...
Ovan predvodnik mora uvek neko da budeMesto da budete srećni da vas predvodi jedna ovakva moralna tektonska gromada.
Iskreno Trnova Gyzica zvuci lepse.
Ušinuta pregažena veverica. Pa koga ja moderišemZamalo da se ušinem od smeJa.
Posmatrajmo svet neeuklidskim aksiomama.Kolega, ti nam više dođeš tektonski poremećaj![]()
Ako znas kome sve znam kome mogu da uvalim spisak za dobre pare.A @Serafim je rekla evo neću nikad više jedno
18 puta i to samo na ljisu
To sam i ja teo da joj kažem al sam se bojao će se naljuti... a može i Trnova PetkaMeni nije. Em je ćelavom latinicom, em treba da bude Trnova Ružica. Samo kažem...
Da, zamisli kako je po drugim ptf-ovimaA @Serafim je rekla evo neću nikad više jedno
18 puta i to samo na ljisu
Srpsko hrvatskiMeni nije. Em je ćelavom latinicom, em treba da bude Trnova Ružica. Samo kažem...
Što da se ljuti? Neka se zove kako hoće, svako ima pravo na mišljenje.To sam i ja teo da joj kažem al sam se bojao će se naljuti... a može i Trnova Petka
Dobro.Srpsko hrvatski![]()
Kažem, ZAMALO!! Čitaj s razumevanjem.Ušinuta pregažena veverica. Pa koga ja moderišem![]()
BILA sam pre Zizi1.Nedavno se tab konačno smilovao da mi promeni u moj nik iz rl.Pa ko je žiži
Žiška
Odakle mi razumevanjeKažem, ZAMALO!! Čitaj s razumevanjem.![]()