Pa jes... i mene su u školi zvali ženski Petko jer sam se družio samo sa devojčicama i igrao sam lastiš, dok su drugi dečaci jurili za loptom...Što da se ljuti? Neka se zove kako hoće, svako ima pravo na mišljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes... i mene su u školi zvali ženski Petko jer sam se družio samo sa devojčicama i igrao sam lastiš, dok su drugi dečaci jurili za loptom...Što da se ljuti? Neka se zove kako hoće, svako ima pravo na mišljenje.
Ja sam htela da se zovem- Oko za oko, pasta za zube...ali mnogo dugo ime biloŠto da se ljuti? Neka se zove kako hoće, svako ima pravo na mišljenje.
Ima u Maxiju, stoji kod omekšivača.Odakle mi razumevanje![]()
Ja sam teo - joko ono za onoJa sam htela da se zovem- Oko za oko, pasta za zube...ali mnogo dugo ime bilo![]()
Baš čudno, uopšte ne odaješ takav utisak, ne znam šta im je biloPa jes... i mene su u školi zvali ženski Petko jer sam se družio samo sa devojčicama i igrao sam lastiš, dok su drugi dečaci jurili za loptom...
Eee, nikad ne bih povezalaBILA sam pre Zizi1.
On je poznat kao brzNedavno se tab konačno smilovao da mi promeni u moj nik iz rl.
Ma šta se desilo?Pokušavam da odem jer neki ne razumeju da su klovnovi najtužniji ljudi.
Uvek sam bila neoplantaTebe znam po niku, a ko si sve bila, ne znam.
Joj, baš si tužna žižiMetla na veštici il tako nekako?Grešim?![]()
ja se svoje prošlosti ne stidim !Baš čudno, uopšte ne odaješ takav utisak, ne znam šta im je bilo
Što bi se stideo što si igrao lastiš? I ja samja se svoje prošlosti ne stidim !
Otkud tebi o njemu utisak i kad si ga stekla i u kom kontekstuBaš čudno, uopšte ne odaješ takav utisak, ne znam šta im je bilo
pa ustvari nisam baš igrao više sam bio kao držač, jedan kraj lastiša vežu za banderu a drugi za mene ali bio sam od koristi, to je bitno!Što bi se stideo što si igrao lastiš? I ja sam
imam piskutav glasOtkud tebi o njemu utisak i kad si ga stekla i u kom kontekstu Pogledajte prilog 1630014
Ovo si ti reko nisam ja. Kazem za druga.Pa jes... i mene su u školi zvali ženski Petko jer sam se družio samo sa devojčicama i igrao sam lastiš, dok su drugi dečaci jurili za loptom...
mada ti što su jurili za loptom sad su uglavnom gejevi... ne prejudiciram ništa samo kažem.Ovo si ti reko nisam ja. Kazem za druga.
može i neki polovan?Nego, treba mi avatar, mislila sam neka moderna varijanta Trnoruzice
sad mozeJa sam htela da se zovem- Oko za oko, pasta za zube...ali mnogo dugo ime bilo![]()
što bi rekla, ovde više puta citirana, moja pokojna baba "koj zna"Ja za vikend gledala film Prokletstvo uspavane lepotice.
Keva sad stavila nik Trnoružica.
Kakve li mi signale svemir šalje?
Neka, sad sam naviklasad moze![]()
Da ti je Trnoruzica u stvari keva?Ja za vikend gledala film Prokletstvo uspavane lepotice.
Keva sad stavila nik Trnoružica.
Kakve li mi signale svemir šalje?
Pa kako nisi...Ej, bandera, svaka častpa ustvari nisam baš igrao više sam bio kao držač, jedan kraj lastiša vežu za banderu a drugi za mene ali bio sam od koristi, to je bitno!
Mozemože i neki polovan?