- Poruka
- 55.168
Jesu se uzeli na kraju?!Ja za vikend gledala film Prokletstvo uspavane lepotice.
Keva sad stavila nik Trnoružica.
Kakve li mi signale svemir šalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu se uzeli na kraju?!Ja za vikend gledala film Prokletstvo uspavane lepotice.
Uvek sam bila neoplanta
Kod majmuna povlacim crtu, koliko god da je sladak!
Treba više da spavaš.Ja za vikend gledala film Prokletstvo uspavane lepotice.
ovo baš dugo nisam čuo
Otkud tebi o njemu utisak i kad si ga stekla i u kom kontekstu Pogledajte prilog 1630014
Рефрен је веома популаран.ovo baš dugo nisam čuo
Pa, sad, ne prati film baš radnju bajke.Jesu se uzeli na kraju?!
Spavam dovoljno.Treba više da spavaš.
da, da ulazi u uši, pljeskavica, mućkalica, bela vešalica, ćevapćići, ražnjićičići, mali uštipčići...Рефрен је веома популаран.
Наравно.da, da ulazi u uši, pljeskavica, mućkalica, bela vešalica, ćevapćići, ražnjićičići, mali uštipčići...
Pa pricaj zeno, pricajPa, sad, ne prati film baš radnju bajke.
Mislim postoji uspavana lepotica, postoji i ajd da kažemo plemić, iliti bolje rečeno izdanak plemićke loze....
ja gledam samo turske serijeJel gleda neko seriju Kaos?
On nju sanja, prilazi joj, budi se, ima gomilu njenih naslikanih slika i raznih drugih stvari koje se pojavljuju u snu.Pa pricaj zeno, pricaj
Misliš dobro pola dana, pola već prošlo, spavalčino!Dobar dan![]()
bolje mala sisa u ruci, nego brushalter na graniE imao sam neke dobre avatare za Child of light, doduše s malim sisama, ali jbg.
Za Trnoruzicu nemam![]()
Vidi šta mi poštom na posao stiglo, pa vi mene zezajte za DMDobar dan![]()
Jesam ja. Iako nisam ljubitelj fantastike, mitologije i slično, uživala sam.Jel gleda neko seriju Kaos?
Kako se to dobija? Hoću ja.
štaš kupit' ?