mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.372
Svi je isto pitamo, nikako da nam odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobri smo si.Ti i Genericni ste u semi?![]()

Jeziv je ovaj prvi.Sad kad spominjete španjolske filmove, sjetih se ovog.
https://www.imdb.com/title/tt8228288/
I ovog..
https://www.imdb.com/title/tt4857264/
Da, prvi onda preskoči. Drugi možeš.Jeziv je ovaj prvi.
Pogledacu kad mi stanje sa zelucom bude malo bolje
Pa nesto radi, kad stigneSvi je isto pitamo, nikako da nam odgovori.
Sušim kosuSvi je isto pitamo, nikako da nam odgovori.
Eve nas, a tebeIh jedva me čekate
Đeste!?![]()
S kimBila sam u kinu, divan film![]()

Ne znam, razmisljam da gledam samo srednjoskolske ljubavne komedijeDa, prvi onda preskoči. Drugi možeš.
Joj, nemoj sad i ti

A jbg, posle sam procitao kad je spomenula princezu. Valjda mi oprosti brzopletostJoj, nemoj sad i ti![]()
Gde?Mozda i pogledam ovo
Poceli su jako dobre filmove i serije da prave![]()
Ma ako voliš, zašto ne, bitno je da te opuštaju.Ne znam, razmisljam da gledam samo srednjoskolske ljubavne komedije![]()

Kako spojlaju s ovim gore žanrovima (Zombie Horror), odmah vidim što je to strašno s čim budu zatvoreni.Španija.
Imaju dobre komedije.
Film Rec je u originalu njihov, horor sa vateogascima u zgradi. Nisam gledao ali su drugari pobegli iz sobe gde su gledali film dok smo studirali![]()
Kad se pročita Rac mesto Rec od horora nastane komedija, i to bez gledanja.Španija.
Imaju dobre komedije.
Film Rec je u originalu njihov, horor sa vateogascima u zgradi. Nisam gledao ali su drugari pobegli iz sobe gde su gledali film dok smo studirali![]()
Kako spojlaju s ovim gore žanrovima (Zombie Horror), odmah vidim što je to strašno s čim budu zatvoreni.
Pogledajte prilog 1629165
Kad se pročita Rac mesto Rec od horora nastane komedija, i to bez gledanja.
třebas nám nesto 
Moja praktična žena kuva, pere, spremaPa meni se spava, ali moram da izvadim veš iz sušare, ubacim drugi iz mašine, operem kosu, namažem nokte, ispeglam za sutra svima i ko zna šta još... Kako da spavam, kako?!?
Rec je super.Španija.
Imaju dobre komedije.
Pojela sam Cokolino, gde je uspavanka?Moja praktična žena kuva, pere, sprema
decu mazi mene pazi....