komšinicu ili komšiju?Imao sam komsinicu koja ima guscu bradu od mene, nisam je dugo video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komšinicu ili komšiju?Imao sam komsinicu koja ima guscu bradu od mene, nisam je dugo video.
Rec je super.
Nije mi bio toliko strašan.
Jedino mi je smetala mračna atmosfera koja se provlačila kroz ceo film.
komšinicu ili komšiju?
Spavaj mi spavaj bebo moja mala voli te tvoja budalaPojela sam Cokolino, gde je uspavanka?![]()
Paula dodži dodžiJel zvao neko @Paula u novu kafanu. Osecam da bi rado dosla al ne zna put![]()
Bljak.Moja praktična žena kuva, pere, sprema
decu mazi mene pazi....
Pa jesi li ti ziva? Zar da zaboravis odakle smo svi krenuli
Pa sad su ti barem sve svrstane na jedno mjesto, kronološki.Kako bih voleo iskopati link te kafane gde sam prvi put sreo ove divne ljude. Mislio da mi je prvi nick bio Neo pa ga promenim u Logan. Zezao me @Mr No , Dacia Logan
Ali sam ugasio taj nalog i nije me bilo dugo
Pa sad su ti barem sve svrstane na jedno mjesto, kronološki.
Ovdje gore u arhivi. Lako iskopaš ako znaš otprilike datum/godinu.
Ja sam došla kad je bila ova pod rednim brojem 20, odnosno XX.
Osim ako ne govoriš o nekoj koja nisu Moljci.

Ne, bili su moljci. A tesko po godini, jer se otvarala nova za mesec dva, toliko smo pisali. Mislim da sam prvi put dosao 2020, septembar. Tako nestoPa sad su ti barem sve svrstane na jedno mjesto, kronološki.
Ovdje gore u arhivi. Lako iskopaš ako znaš otprilike datum/godinu.
Ja sam došla kad je bila ova pod rednim brojem 20, odnosno XX.
Osim ako ne govoriš o nekoj koja nisu Moljci.
Pa da, ali ne znam govori li Senna možda o nekoj kafani koja nije bila na Književnosti.Od prve kafane su Moljci, sve ostalo su nastavci![]()
Pa to ti je dovoljno podataka da nađeš.Ne, bili su moljci. A tesko po godini, jer se otvarala nova za mesec dva, toliko smo pisali. Mislim da sam prvi put dosao 2020, septembar. Tako nesto
Ako si ugasio nalog, onda je postao broj. Teško ćeš ga naći, jedino ako prepoznaš šta si pisao.Ne, bili su moljci. A tesko po godini, jer se otvarala nova za mesec dva, toliko smo pisali. Mislim da sam prvi put dosao 2020, septembar. Tako nesto
Ja sam tu samo da napravim veceru@Lorelajn isto, @Mr No @...indigo child...
Bas dobra ekipa...tada sam dosao na forum. Bilo super zezanje
Takodje nam se i @Mika prikljucila.
Mnogo sam voleo ovu kafanu.
Bas bih voleo da je ta ekipa i dalje ovde.
Daa @Selkhet takodje

Da, i to sam htjela reći, ne znam kako je kad ugasi nalog, poruke ostanu, ali nema nadimka?Ako si ugasio nalog, onda je postao broj. Teško ćeš ga naći, jedino ako prepoznaš šta si pisao.
Ako je ugasio nalog, onda je postao broj. Ako je samo prestao da piše, onda je nalog ostao. Ali mislim da nije, tražila sam ga.Da, i to sam htjela reći, ne znam kako je kad ugasi nalog, poruke ostanu, ali nema nadimka?
Morao bi se prepoznati po samom pisanju, ali možda mu ni to nije teško.
Prepoznao sam nalog po temamaAko si ugasio nalog, onda je postao broj. Teško ćeš ga naći, jedino ako prepoznaš šta si pisao.